fbpx

Ultrazvučna kavitacija – tretman za reoblikovanje tela

Trajna epilacija Elos-om
Trajna epilacija ELOS-om – drugi vid trajne epilacije u Vita Elos-u
9. februar 2018.
Lifting bora oko očiju
Lifting bora oko očiju – ultrazvučni SMAS lifting lica
14. februar 2018.
Trajna epilacija Elos-om
Trajna epilacija ELOS-om – drugi vid trajne epilacije u Vita Elos-u
9. februar 2018.
Lifting bora oko očiju
Lifting bora oko očiju – ultrazvučni SMAS lifting lica
14. februar 2018.
Prikaži sve

Ultrazvučna kavitacija – tretman za reoblikovanje tela

Ultrazvučna kavitacija

ŠTA JE ULTRAZVUČNA KAVITACIJA

Ultrazvučna kavitacija je savremeni, neinvazivni i nehirurški metod za oblikovanje tela. Kavitacija je metoda kojom se za kratko vreme postiže gubitak masnih naslaga u cilju smanjenja obima i reoblikovanja tela.
Ultrazvučna kavitacija je metod koji koristi prednosti i efekte određenih frekvencija ultrazvuka, do sada neprimenjenog u oblasti estetske medicine u cilju uništavanja masnih ćelija. To je bezbolna i efektivna redukcija lokalizovanih masnih naslaga, što direktno rezultira u smanjenju obima tela.
Ultrazvučna kavitaciju se najjednostavnije može definisati kao nehiruršku liposukciju, ali uz nekoliko osnovnih razlika u odnosu na taj metod redukcije telesne mase:
- kod ultrazvučne kavitacije nema bola, nema anestezije, nema igala, niti ožiljaka, jer je u pitanju nehirurški i neinvazivni tretman,
- kavitacijom se direktno gube lipociti (mast), pa su samim tim i rezultati koji se postižu trajni,
- kavitacija (lipoliza) se bori protiv lokalizovanih masnih ćelija, a ne protiv preterane gojaznosti.
Tretmani se provode svakih 7 do 14 dana dok se ne dosegne željeni obim i izgled tela. Kasnije se savetuje osobama sa sniženim metabolizmom da nastave sa tretmanima kavitacije jednom mesečno, kako bi održavale postignute rezultate.
Tretman ultrazvučne kavitacije je namenjen i redukciji lokalnih masnih naslaga, te se kao takav može uspešno koristiti za eliminaciju celulita. Praksa je pokazala da tretiranje unutrašnje strane butina i kolena daje najbolje rezultate, što je od izuzetne važnosti, jer su to upravo mesta gde je celulit najčešće lokalizovan. Broj tretmana koji je potreban da bi se otklonio celulit ovom metodom je individualan i u velikoj meri zavisi od veličine i strukture masnih naslaga. Veći broj tretmana ultrazvučne kavitacije je potreban da bi se uklonio duboki i tvrdokorni celulit.

KAKO ULTRAZVUČNA KAVITACIJA REOBLIKUJE TELO

Tretmanima Ultrazvučna kavitacija, uz kombinovanje sa zdravim načinom života, možete preoblikovati problematične zone tela, kao što su: butine, stomak, zadnjica, ruke.
Reoblikovanje je moguće jer je tretman kavitacije u suštini nehirurška liposukcija, koja ultrazvukom direktno deluje na razgrađivanje masnih ćelija i razbijanje celulita. Ultrazvučna kavitacija dovodi do topljenja masti uz pomoć ultrazvuka, gde se masne ćelije pretvaraju u sitne kapi, koje se potom lako eliminišu putem urinarnog i limfnog sistema. Na taj način, vaše telo će postepeno, tokom serije tretmana, vratiti svoj prirodan izgled i oslobodićete se masnih naslaga i neestetskog celulita.
Rezultati u reoblikovanju tela tretmanom Ultrazvučna kavitacija su:
- gubitak masnih naslaga uz smanjenje obima,
- reoblikovanja tela na željenim mestima,
- reaktivacija lokalne cirkulacije i ishrane kože,
- smanjenje naslaga celulita po zonama.

Ultrazvučna kavitacija je postupak je sve više u upotrebi, jer je bezbolna i neinvazivna metoda za uklanjanje masnih naslaga i celulita prirodnim putem. Zakažite svoj termin!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više