fbpx

Uklonite ožiljke sa lica ili tela tretmanom Plasma Pen olovkom u našem Kabinetu

Uklanjanje keratoza – efekti tretmana
Tretman koji preporučujemo za sve koji imaju problem sa keratozama
December 20, 2019
Ultrazvučni SMAS lifting – obuka za tretman u Vita Elos-u
December 25, 2019
Prikaži sve

Uklonite ožiljke sa lica ili tela tretmanom Plasma Pen olovkom u našem Kabinetu

Uklanjanje ožiljaka

ŠTA JE PLASMA PEN OLOVKA

Plasma Pen tehnologija (plazma olovka) se bazira na principu koagulacije plazme (jonizovan gas). Plasma Pen tehnologija omogućava da se jonizuje gas u vazduhu i na taj način se stvori mali električni luk (munjevit električni impuls). Ovaj impuls deluje na epidermis tretirane regije bez širenja neželjene toplote na okolna tkiva. Pražnjenje električne energije se vrši kroz iglu, koja se usmerava na pacijentovu kožu (igla je na udaljenosti od 1 do 2 mm od tretirane regije, tokom tretmana uopšte ne dodiruje kožu). Između završetka iglice Plasma Pen-a i površine kože, jonizujući gas se pretvara u stanje plazme.
Plasma Pen tehnologija omogućava da najfiniji plazma zraci utiču na proizvodnju kolagena i zatezanje tkiva pod strogo i vrlo precizno kontrolisanim uslovima, stvarajući na površini kože mikro-opekotine. Ovakav način delovanja na kožu podstiče stvaranje novih ćelija i obnavljanje kože. Kontakt Plasma Pen-a sa kožom je isključen i tkiva u blizini tačke izloženosti nisu oštećena.

PLASMA PEN OLOVKA ZA EFIKASNO UKLANJANJE OŽILJAKA

Vrsta ožiljaka, koji mogu biti značajan estetski problem su kožni ožiljci. Uspešno uklanjanje ožiljaka u Vita Elos-u podrazumeva uklanjanje sledećih vrsta ožiljaka:
- uklanjanje lineranih ožiljaka, nastalih posle operacije,
- uklanjanje širokih i glatkih ožiljaka, nastalih posle opekotina,
- uklanjanje reljefnih ožiljaka, nastalih posle dubokih opekotina,
- uklanjanje atrofičnih ožiljaka, nastalih zbog gubitka dubljih struktura kože,
- uklanjanje hipertrofičnih ožiljaka, koji se javljaju u granicama ranije povrede ili reza, zadebljao je, crven i može biti bolan ožiljak.
U Kabinetu za aparatnu kozmetiku ne uklanjamo keloidne ožiljke, ožiljke koji prevazilaze granice prethodne povrede ili reza, koji su zadebljali, crveni i povremeno bolni.
Cena pojedinačnog tretmana Uklanjanje ožiljaka tehnologijom Plasma Pen se kreće od 20 EUR pa naviše, što zavisi od tretirane površine.
Postupak Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om je, nakon prvog tretmana, moguće ponoviti posle 3 meseca. Preporučen broj tretmana Uklanjanje ožiljaka tehnologijom Plasma Pen zavisi od same vrste ožiljka, njegove veličine, željenog efekta i stanja kože.

Uspešno uklanjanje ožiljaka, uz željene rezultate i povoljnu cenu u Vita Elos-u – zakažite svoj termin!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više