fbpx

Uklanjanje tetovaža laserom u kabinetu Vita Elos

Plasma Pen zatezanje kapaka – efekti
Zatezanje kapaka Ultrazvučni SMAS lifting tretmanom
3. jul 2019.
Uklanjanje akni – uspešno i kompleksno lečenje akni u našem Kabinetu
7. jul 2019.
Plasma Pen zatezanje kapaka – efekti
Zatezanje kapaka Ultrazvučni SMAS lifting tretmanom
3. jul 2019.
Uklanjanje akni – uspešno i kompleksno lečenje akni u našem Kabinetu
7. jul 2019.
Prikaži sve

Uklanjanje tetovaža laserom u kabinetu Vita Elos

Uklanjanje tetovaža

KAKO VRŠIMO UKLANJANJE TETOVAŽA

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos omogućava na stručan, profesionalan i uspešan način efikasno uklanjanje tetovaža po pristupačnim cenama.
Tretman Uklanjanje tetovaža se radi najmodernijim aparatom - Nd:YAG laserom. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići zavidni rezultati – 95% uspešnosti tretmana.
Princip rada Nd:YAG lasera se bazira na emitovanju laserskog impulsa koji se meri nanosekundama. Za to vreme laser razvija temperaturu i do nekoliko stotina stepeni celzijusa, a posebno razvijen sistem hlađenja u istom trenutku i hladi kožu, tako da sam proces uklanjanja tetovaže pacijent oseća kao peckanje. Zrak lasera ulazi u dermu, u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment. Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom.
Tretman Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, što zavisi od veličine tetovaže. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaže, najčešće je potrebno da prođe 4 do 8 nedelja, kako bi se regenerisala koža tretirane regije.

BEZBEDNOST POSTUPKA UKLANJANJE TETOVAŽA

Usluga Uklanjanje tetovaža laserom je potpuno bezbedna zbog same prirode lasera koji se koristi i daje veoma dobre rezultate – oko 95% tetovaža se uspešno ukloni.
Drugi razlog koji uslugu Uklanjanje tetovaža čini bezbednom u našem Kabinetu je taj to sve svi tretmani, pa i ovaj, rade uz poštovanje visokih higijenskih standarda.
Cena pojedinačnog tretmana Uklanjanje tetovaža se kreće od RSD 2.000,00 pa naviše, zavisno do veličine tretirane regije. Broj tretmana Uklanjanje tetovaže je individualan i zavisi od veličine tetovaže, starosti tetovaže i toga da li je amaterska ili profesionalna.

Oslobodite se tetovaža koje su neprofesionalno urađene, koje više ne želite i vratite svoj prirodan izgled kože. Vita Elos Vam može pomoći u tome – zakažite svoj termin!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više