fbpx

Uklanjanje ispucalih kapilara laserom

Laserski karbonski (ugljenikov) piling
Laserski ugljenikov piling lica – tretman sa višestrukim efektima na vaše lice
4. januar 2019.
Lifting vrata i dekoltea
Ultrazvučni SMAS lifting – nehirurško i neinvazivno zatezanje i uklanjanje bora sa dekoltea
9. januar 2019.
Laserski karbonski (ugljenikov) piling
Laserski ugljenikov piling lica – tretman sa višestrukim efektima na vaše lice
4. januar 2019.
Lifting vrata i dekoltea
Ultrazvučni SMAS lifting – nehirurško i neinvazivno zatezanje i uklanjanje bora sa dekoltea
9. januar 2019.
Prikaži sve

Uklanjanje ispucalih kapilara laserom

Lasersko uklanjanje proširenih i ispucalih kapilara

TRETMAN UKLANJANJE ISPUCALIH KAPILARA

Tokom tretmana Uklanjanje ispucalih kapilara laserom, svetlosni impulsi se usmeravaju na neželjene kapilare i time sprečava protok krvi kroz njih. Krv se na ovaj način preusmerava na vene, koje se nalaze duboko ispod površine kože. Posle nekoliko tretmana Uklanjanje ispucalih kapilara, kapilari koji su bili pod uticajem lasera, više nisu vidljivi, te koža ostaje glatka i bez ožiljaka.
Broj tretmana Uklanjanje ispucalih kapilara i proširenih kapilara varira u zavisnosti od gustine kapilara na koži i mesta gde se javljaju. Broj tretmana zavisi i od tena kože, boje i veličine samih kapilara. Kapilari koji su veliki i jarko crvene boje reaguju mnogo bolje od onih koji su bledi. Obično je jedan tretman dovoljan da se uklone crvene oblasti na licu. Na nogama je obično potrebno nekoliko tretmana.
Nakon tretmana Uklanjanje ispucalih kapilara, pacijenti se moraju pridržavati svih saveta dobijenih od lekara u Kabinetu. Zavisno do tretirane površine, vreme mirovanja pacijenta posle tretmana može da varira od jednog do par dana.

EFEKTI TRETMANA UKLANJANJE ISPUCALIH KAPILARA LASEROM

U Vita Elos-u se problem ispucalih i proširenih kapilara uspešno rešava tretmanom Depigmentacija laserom. Koristi se Nd:YAG laser, jer je veoma efikasan i ne ostaju ožiljci nakon tretmana Uklanjanje ispucalih kapilara, niti bilo kakve druge posledice na tretiranoj regiji.
Efekti tretmana Uklanjanje ispucalih kapilara i proširenih kapilara tretmanom Laserska depigmentacija:
- 100% prirodan i neinvazivan metod uklanjanja ispucalih i proširenih kapilara,
- smanjena ili eliminisana vidljivost neželjenih krvnih sudova na licu i telu,
- dugotrajni rezultati sa minimalnim vremenom oporavka.
Kako se ispucali i prošireni kapilari javljaju na najčešće nogama, ali i na pojedinim delovima lica (nos), nakon tretmana Uklanjanje ispucalih kapilara taj problem će nestati. Najizraženiji, estetski problem, su u letnjem periodu, kada su noge otkrivene, a lice dodatno izloženo suncu, te se tretman Uklanjanje ispucalih kapilara preporučuje upravo u ovom periodu godine, kako bi se izbeglo dodatno izlaganje tretirane površine suncu i novoj pigmentaciji.

Oslobodite se ispucalih kapilara na licu ili telu na siguran i bezbolan način u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više