fbpx

Uklanjanje fleka sa lica i tela – tretman Depigmentacija ND:YAG laserom

Uklanjanje akni u Vita Elos-u
Lečenje i uklanjanje akni – zagarantovan uspeh u rešavanju ovog problema serijom tretmana u Vita Elos-u
10. april 2020.
Ultrazvučni SMAS lifting – zašto da se opredelite za ovaj nehirurški tretman liftinga u našem Kabinetu
15. april 2020.
Uklanjanje akni u Vita Elos-u
Lečenje i uklanjanje akni – zagarantovan uspeh u rešavanju ovog problema serijom tretmana u Vita Elos-u
10. april 2020.
Ultrazvučni SMAS lifting – zašto da se opredelite za ovaj nehirurški tretman liftinga u našem Kabinetu
15. april 2020.
Prikaži sve

Uklanjanje fleka sa lica i tela – tretman Depigmentacija ND:YAG laserom

Depigmentacija laserom

FLEKE NA LICU I TELU – PIGMENTNE PROMENE

Pigmentne promene na koži nastale usled genetskih, starosnih ili spoljnih faktora se uspešno tretiraju u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Opremljeni smo najsavremenijim laserom, kojim se obavlja metod uklanjanja pigmentiranih promena na svim delovima kože, kao i stručnim osobljem, koje ne samo da vrši tretman, već i lekarski pregled, procenu stanja kože (promene) i daje konsultacije u vezi najboljeg načina rešavanja vašeg problema.
Fleke na licu i telu se najčešće javljaju na koži zbog veće koncentracije pigmenta melanina na pojedinim mestima na koži koja nastaju usled dugotrajnog izlaganja suncu. Fleke na licu i telu se mogu javiti na nosu, čelu, obrazima, rukama, ali i dekolteu i leđima, i to uglavnom kod osoba svetlije puti. Najčešći uzroci nepravilnog i neželjenog gomilanja pigmenta su UV zraci i toplotna delovanja, hormonski disbalans i upalni procesi.

EFIKASNO UKLANJANJE FLEKA SA LICA I TELA ND:YAG LASEROM

Uklanjanje fleka sa lica i tela je savremen, neinvazivan tretman – laserska depigmentacija. U Vita Elos-u se koristi Nd:YAG laser za uslugu
Depigmentacija laserom (Uklanjanje fleka sa lica i tela). Reč je o testiranom i savremenom laseru, koji daje izuzetne rezultate. Tretman za Uklanjanje fleka sa lica i tela je veoma precizan, ne ostavlja ožiljke na tretiranom delu ili bilo kakve druge nuspojave.
Uklanjanje fleka sa lica i tela laserom podrazumeva "pogađanje" zahvaćenih područja visokoenergetskom svetlošću. Najblaži tretmani deluju samo na epidermis kože (površinski sloj), dok intenzivniji tretmani za Uklanjanje fleka sa lica i tela dolaze do najdubljih slojeva kože. Pored Uklanjanje fleka sa lica i tela, depigmentacija laserom koži vraća mladalački izgled.
Zrak lasera ulazi u dermu, u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment (fleka ili pega). Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment (lasersko uklanjanje pega i uklanjanje fleka), se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom, bez ikakvih posledica po klijenta.
Broj tretmana za Uklanjanje fleka sa lica i tela laserom je individualan i zavisi od promena na koži koja se tretira, kao i površine kože koju je promena zahvatila. Za manje promene često je dovoljan i samo jedan tretman Uklanjanje fleka sa lica i tela.
Vita Elos, Novi Sad je omogućila svojim klijentima da uslugu Depigmentacija laserom za Uklanjanje fleka sa lica i tela rade po vrlo pristupačnim cenama – od 2.000,00 RSD po tretmanu pa naviše (cena zavisi od površine fleke koja se uklanja i njihovog broja).

Uklanjanje fleka sa lica i tela uspešno tretiramo najsavremenijim laserom uz zavidne rezultate!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više