fbpx

Šta je ultrazvučni SMAS lifting i kako se radi

Ultrazvučna kavitacija
Ultrazvučna kavitacija – tretman za vaše željeno oblikovanje tela
January 6, 2020
Najpovoljnije cene za tretman Laserska trajna epilacija u našem Kabinetu
January 13, 2020
Prikaži sve

Šta je ultrazvučni SMAS lifting i kako se radi

SMAS nehirurški lifting

ŠTA JE ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting sprečava znakove starenja, zatežući mišiće, uklanjajući masne naslage i skraćivanjem viška kože aktivacijom nove proizvodnje kolagena u svom korenu i granama – kolagena u svim svojim gradivnim i sastavnim delovima, na potpuno prirodan, neinvazivan način i bez neželjenih nuspojava.
Ultrazvučni SMAS lifting je svetski proverena, priznata i sertifikovana metoda učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine).
Ova terapija se uspešno može primenjivati na sledećim delovima lica i tela: celo lice ili željeni delovi lica, podbradak, vrat, dekolte, nadlaktice, grudi, butine i zadnjica.

POSTUPAK TRETMANA

Pre početka tretmana, lice se čisti od šminke i nečistoća i vrši se specijalno označavanje kože u predelu gde se obavlja postupak (crtanje zona belom olovkom). Na lice se zatim nanosi gel, koji poboljšava prolaz ultrazvučnih talasa iz mlaznice aparata u tkivo.
Po proceduri, mogu se koristiti različiti dodaci 3D HIFU aparata, čija je svrha sprovođenje ultrazvučnih talasa na željenu dubinu. Ukupan broj pulsnih, ultrazvučnih tačaka lica je oko 15.000, što je ujedno i broj tačaka na licu na koje se deluje u cilju stvaranja novog kolagena.
Tokom čitavog postupka, lekar prati nivo uticaja ultrazvučnih talasa na monitoru 3D HIFU aparata, čime se isključuje mogućnost bilo kakve greške tokom procedure. Lekar takođe i komunicira sa klijentom tokom izvođenja SMAS liftinga, prateći njegovo stanje (šta oseća, kog je intenziteta osećaj, ostala čula), što je važan faktor za postizanje željenih rezultata.
Nakon završetka postupka, otklanja se gel, brišu sve označene linije i nanosi umirujuća krema ili losion na bazi biljke aloe vera.
Prirodni SMAS lifting ne zahteva mirovanje pacijenta u toku narednih 24 h. U sledeća 2 do 4 meseca nakon tretmana, vidi se zatezanje kože i njeno podizanje. Kontinuirano poboljšanje elastičnosti kože biće vidljivo 6 meseci nakon jedne 30-45 minutne terapije, a trajnost postignutih efekata je od 1,5 do 3 godine, računajući od trenutka kada su postignuti maksimalni efekti terapije (6 meseci nakon procedure).

Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela u našem Kabinetu za vaš mladalački izgled!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više