fbpx

Šta je lifting lica

Trajna epilacija 808 Diod laserom
Kako laser trajno uništava neželjene dlačice
27. decembar 2017.
VITA ELOS
Pravo mesto za vas i vašu negu i u 2018. god. – Vita Elos
3. januar 2018.
Trajna epilacija 808 Diod laserom
Kako laser trajno uništava neželjene dlačice
27. decembar 2017.
VITA ELOS
Pravo mesto za vas i vašu negu i u 2018. god. – Vita Elos
3. januar 2018.
Prikaži sve

Šta je lifting lica

SMAS nehirurški lifting

O LIFTINGU

Lifting je postupak kojim se zateže koža lica i uklanjaju bore sa lica.
Danas vam se na tržištu nude nekoliko načina za lifting lica:
1. Razne preparate, koji mogu jedino da vam poboljšaju stanje kože, ali ne i da trajno uklone bore ili značajno zategnu kožu.
2. Hirurgija, kao invazivan pristup, kojim možete zateći čitavo lice ili samo pojedine delove, uz bolno postoperativno stanje i ožiljke.
3. Razne metode „popunjavanja“ bora ili zatezanja kože lica, kao što fileri ili mezoterapija. Takođe su bolni i podrazumevaju ubacivanje stranog tela u kožu za postizanje željenih efekata.
4. Neinvazivan i prirodan način zatezanja svih regija lica postupkom Ultrazvučni SMAS lifting terapije i HIFU tehnologije (duboko fokusirani ultrazvuk, koji deluje direktno na kolagen, izazivajući njegovu prirodnu regeneraciju).

ZATEZANJE LICA U VITA ELOS-u

U našem Kabinetu smo fokusirani isključivo na prirodne i neinvazivne postupke, kada je reč o svim našim tretmanima. To podrazumeva i prirodan način liftinga lica ili ostalih delova tela, po vašem izboru. Prednost dajemo metodama koje na neinvazivan način pokreću prirodne procese u koži, dejstvom savremene i proverene tehnologije – duboki SMAS lifting lica (ili tela).
Vita Elos nudi lifting lica (ili tela) uz siguran postupak i zavidne rezultate. Zatezanje predela oko očiju, otklanjanje nazolabijalnih bora, podizanje podbratka ili poboljšanje kompletnog tonusa kože lica je ono što se nudi u okviru naših usluga- Ultrazvučni SMAS lifting. Za lifting lica (ili tela) pobrinuli smo se da vam obezbedimo aparat koji direktno deluje na koren kolagena i na taj način neinvazivno i prirodno podstiče njegovo obnavljanje, uz dugoročne efekte. Nakon tretmana koža će izgledati mladoliko, a bore će nestati na period od 1,5 - 3 godine.
Lifting lica u Vita Elos-u može da se radi:
1. preventivno, u trenutku kada vam se pojave prve bore i prvi znakovi starenja,
2. kod vidljivih i izraženih znakova starenja, kao što su duboke bore i opušteno lice.
Metodologija koju primenjujemo je potpuno bezbedna i bez nuspojava, jer je bazirana na upotrebi ultrazvuka. Dejstvo ultrazvuka je na strogo, unapred određenoj dubini, koja je različita, zavisno od željenog rezultata ili izabrane regije: 4,5mm ili 3mm ili 1,5mm (za lice i vrat). Okolna tkiva, iznad ili ispod sloja koji se tretira, ostaju netaknuta. Pri dubinama od 13mm ili 8mm, zavisno od regije, tretira se tkivo ruku, stomaka, butine, ili zadnjice.
Po proceduri, mogu se koristiti različiti dodaci HIFU aparata, čija je svrha sprovođenje ultrazvučnih talasa na željenu dubinu. Svaka ultrazvučna linija je sastavljena od 25 ultrazvučnih pulsnih tačaka. Ukupan broj pulsnih, ultrazvučnih tačaka lica je oko 14.000, što je ujedno i broj tačaka na licu na koje se deluje u cilju stvaranja novog kolagena. Tokom čitavog postupka, lekar prati nivo uticaja ultrazvučnih talasa na monitoru HIFU aparata, čime se isključuje mogućnost bilo kakve greške tokom procedure. Lekar takođe i komunicira sa klijentom tokom izvođenja SMAS liftinga, prateći njegovo stanje (šta oseća, kog je intenziteta osećaj, ostala čula), što je važan faktor za postizanje željenih rezultata u pogledu liftinga lica (ili tela).

Uradite lifting lica na potpuno bezbedan, prirodan i efikasan način pomoću najsavremenije tehnologije koju vam nudimo!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više