fbpx

Plasma Pen tehnologija kod tretmana Uklanjanje strija

Lifting lica i lifting tela - cenovnik
Ultrazvučni SMAS lifting tela u našem Kabinetu
2. septembar 2020.
Cene za face lifting tretmane – nehirurške tretmane za uklanjanje bora u našem Kabinetu
7. septembar 2020.
Lifting lica i lifting tela - cenovnik
Ultrazvučni SMAS lifting tela u našem Kabinetu
2. septembar 2020.
Cene za face lifting tretmane – nehirurške tretmane za uklanjanje bora u našem Kabinetu
7. septembar 2020.
Prikaži sve

Plasma Pen tehnologija kod tretmana Uklanjanje strija

Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen

PROMENE U KOŽI KOJE UZROKUJU POJAVU STRIJA

Strije se javljaju kada se koža razvlači naglim rastom osobe ili istezanjem kože usled različitih faktora. Koža je obično prilično elastična, ali kada je preopterećena, normalna proizvodnja kolagena (glavnog proteina koji čini vezivno tkivo kože) je poremećena. Kao rezultat toga se javljaju mikro-ožiljci nazvani strijama.
Istezanje kože tokom trudnoće, naglog debljanja ili bodybuilding-a uobičajeni su uzroci pojave strija. Strije se mogu formirati na bilo kom delu tela, ali uglavnom pogađaju područja koja imaju i masno potkožno tkivo, poput stomaka, grudi, zadnjice i bedara. Strije mogu da se pojave u obliku tankih, talasastih linija sa crvenim, ljubičastim ili belim tonom. Često se strije same ne smanjuju i mogu trajati dugi niz godina ili čitavog života, ukoliko nešto ne preduzme.

O TRETMANU UKLANJANJE STRIJA PLASMA PEN-om I NJEGOVIM EFEKTIMA

Tretman Uklanjanje strija Plasma Pen-om pomaže da se zategne rastegnuta koža i podstakne proizvodnja kolagena na oštećenoj koži (koži sa strijama), što sigurno strije značajno smanjuje. Ponavljanjem tretmana Uklanjanje strija Plasma Pen-om se strije uklanjanju, jer se potrebnim brojem puta stimuliše rast kolagena, koji će vratiti prirodnu elastičnost kože.
Dejstvo Plasma Pen tehnologije, tokom tretmana Uklanjanje strija, se direktno bazira na podsticanju pojave novog kolagena (neokolageneza) pomoću jonizovanog gasa. Tretman Uklanjanje strija Plasma Pen-om pomaže u oslobađanju i aktiviranju esencijalnih proteina i faktora rasta poput citokina i fibroblasta, što rezultira većom količinom kolagena u odnosu na period pojave strija.
Tretman Uklanjanje strija Plasma Pen-om je potpuno bezbedan, jer je tehnologija Plasma Pen-a takva da stvara mikroopekotine samo na površinskom sloju kože – epidermisu u vidu malog električnog luka na udaljenosti od 1 do 2 mm od kože. Osnovni princip rada Plasma olovke tokom tretmana Uklanjanje strija je površinsko električno pražnjenje (plazma) na koži pogođenoj strijama, a koje omogućava da se „sagori“ površinski deo kože (epidermis), izazivajući veoma ciljanu i lokalizovanu ablaciju tankog sloja kožnog tkiva.
Rezultati tretmana Uklanjanje strija Plasma Pen-om se najbolje mogu proceniti nakon 1 do 2 meseca od tretmana Uklanjanje strija Plasma Pen-om.

Tretman Uklanjanje strija Plasma Pen-om u našem Kabinetu, kao efikasno rešenje za ovaj estetski problem!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više