fbpx

Lasersko uklanjanje pigmentnih promena – uspešno rešavanje estetskog problema

Lifting lica - Vita Elos
Oslobodite se bora nekim od tretmana u našem Kabinetu
4. mart 2020.
Cena za uslugu Laserska trajna epilacija po regijama
9. mart 2020.
Lifting lica - Vita Elos
Oslobodite se bora nekim od tretmana u našem Kabinetu
4. mart 2020.
Cena za uslugu Laserska trajna epilacija po regijama
9. mart 2020.
Prikaži sve

Lasersko uklanjanje pigmentnih promena – uspešno rešavanje estetskog problema

Depigmentacija

TRETMAN DEPIGMENTACIJA LASEROM ZA UKLANJANJE PIGMENTNIH PROMENA

Tretman Depigmentacija laserom u Kabinetu Vita Elos omogućava i do 95% uspešnosti uklanjanja promena na koži, zahvaljujući Nd:YAG laseru, koji se koristi tokom tretmana Depigmentacija laserom. Suština rada Nd:YAG lasera je „prepoznavanje“ neželjenog pigmenta u koži i delovanje na njega, da bi ga uništio. Kako su sve promene na koži posledica promene pigmenta, laser može mladež da „prepozna“ kao deo kože koji je druge boje u odnosu na okolno tkivo i uspešno ga uništi.

UKLANJANJE PIGMENTNIH PROMENA LASEROM – TOK TRETMANA I EFEKTI

Procedura usluge Uklanjanje pigmentnih promena (mladeža, fleka, kapilara, papiloma, keratoza, Kuperoza, hemangioma) je vrlo jednostavna i efikasna. Nd:YAG laser emituje laserske impulse, koji se mere nanosekundama. Za to vreme laser razvija temperaturu i do nekoliko stotina stepeni celzijusa, a posebno razvijen sistem hlađenja u istom trenutku i hladi kožu. U većini slučajeva za tretman Uklanjanje pigmentnih promena nije potrebna anestezija, ali ukoliko je prag bola klijenta niži, daje se lokalna anestezija. Zrak lasera ulazi u dermu, u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment. Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom, bez ikakvih posledica po klijenta.
Tretman Uklanjanje pigmentnih promena traje od 10 do 30 minuta. Zavisno od vrste pigmentne promene, zavisi i broj potrebnih tretmana Uklanjanje pigmentnih promena. Za manje pigmentne promene, potrebno je 1-2 tretmana. Između pojedinačnih tretmana Depigmentacije laserom, najčešće je potrebno da prođe najmanje 4 do 6 nedelja.
Ono što je važno istaći je to da nakon obavljenog kompletnog broja tretmana Depigmentacije laserom, na koži ne staju tragovi prethodnih, neželjenih pojava, niti bilo kakvi ožiljci.
U Kabinetu Vita Elos se radi tretman Uklanjanje pigmentnih promena samo benignog mladeža. Ukoliko naš lekar posumnja u to da je mladež možda rizičan, uklanjanje mladeža se neće raditi bez prethodne potvrde dermatologa ili onkologa da je tretman Uklanjanje mladeža laserom bezbedan po pacijenta.
Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos radi najsavremenijom laserskom opremom u pružanju usluge Depigmentacija laserom, tako da su efekti očekivani i zagarantovani:
- ujednačena boja tena, nakon tretmana,
- uklanjanje mladeža bez hirurškog zahvata i ožiljaka,
- nema neprijatnosti tokom oblačenja, češljanja usled prisustva većih pigmentnih promena,
- estetski efekat,
- rešavanje problema neželjenih pigmentiranih pojava na koži u fazi nastanka,
- umanjenje mogućnosti kretanja promena na koži u neželjenom pravcu,
- prirodan izgled, bez znakova starenja.

Zakažite svoju uslugu Depigmentacija laserom i oslobodite se estetskog problema!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više