fbpx

Dugoročni, nehirurški face lifting samo jednim tretmanom – Ultrazvučni SMAS lifting

Kako vršimo uklanjanje svih vrsta bora lica Plasma Pen tehnologijom uz postizanje zavidnih rezultata
23. mart 2020.
Uklanjanje keratoza – efekti tretmana
Uspešno uklanjanje keratoza tretmanom Depigmentacija laserom
27. mart 2020.
Kako vršimo uklanjanje svih vrsta bora lica Plasma Pen tehnologijom uz postizanje zavidnih rezultata
23. mart 2020.
Uklanjanje keratoza – efekti tretmana
Uspešno uklanjanje keratoza tretmanom Depigmentacija laserom
27. mart 2020.
Prikaži sve

Dugoročni, nehirurški face lifting samo jednim tretmanom – Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting lica

NEHIRURŠKI FACE LIFTING U NAŠEM KABINETU

Face lifting može biti hirurški i nehirurški - neinvazivni, odnosno prirodni, koji se nudi u našem Kabinetu.
Face lifting podrazumeva uklanjanje (zatezanje) horizontalnih bora na čelu, vertikalnih bora između obrva, horizontalnih bora u korenu nosa, radijalnih bora u spoljašnjim uglovima očiju, nazolabijalnih bora koje idu od nosa do spoljašnjih uglova usana, zatim marionetskih bora koje idu od spoljašnjih uglova usana naniže prema bradi, kao i poprečnih bora na vratu.
Face lifting, koji se radi u Vita Elos-u, predstavlja zatezanje naborane kože isključivo nehirurškim putem korišćenjem ultrazvuka tj. 3D HIFU tehnologije. Ovaj nehirurški i neinvazivni tretman je jedan od tretmana face lifting-a koji se radi na licu u našem Kabinetu, kako bi se ono učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti.

DUGOROČNI REZULTATI FACE LIFTING-a SAMO JEDNIM ULTRAZVUČNIM SMAS LIFTING TRETMANOM

Ultrazvučni SMAS lifting je takav face lifting koji se danas smatra trenutno najsavremenijom i najefikasnijom neinvazivnom metodom povećanja tonusa i zategnutosti kože lice bazirane na povećanju čvrstine kože zagrevanjem kolagenih vlakana primenom 3D HIFU tehnologije. Efekat, koji se postiže ovim tretmanom face lifting-a u estetskoj kozmetologiji je sličan efektu estetske hirurgije, ali uz osnovnu razliku – prirodan je, neinvazivan i bezbolan i bez neželjenih nuspojava. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting je procedura koja se ubraja među najefikasnije i najpreciznije oblike termoliftinga, kao alternativa hirurškom face lifting-u.
3D HIFU aparat radi po principu emitovanja fokusiranih ultrazvučnih talasa visokog intenziteta na dublje slojeve kože, te postiže izvanredne face lifting rezultate, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima. Ovakav ultrazvuk se svrstava u neinvazivne terapije, bez nuspojava, koja smanjuje bore, učvršćuje tonus lica, tonira (zateže) područja oko očiju, čela, obraza, nazolabijalni predeo, kao i predeo brade, vrata i dekoltea.
Face lifting primenom terapije Ultrazvučni SMAS lifting daje dugoročne rezultate nakon samo jednog tretmana (1,5 do 3 godine).
Kao rezultat postupka face lifting-a primenom terapije Ultrazvučni SMAS lifting, javljaju se dva osnovna efekta: veliki broj akupresure dovodi do značajnog smanjenja oblasti fascije i podiže tkivo lica (tretirane regije), kao odgovor na denaturaciju vezivnog tkiva starih vlakana kolagena, javlja se značajna aktivacija metaboličkih procesa, koji podmlađuju tkivo lica (tretirane regije).

Dugoročni face lifting po najpristupačnijim cenama u regionu tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting samo u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više