fbpx

Akne – problem koji uspešno rešavamo u našem Kabinetu

3D HIFU
Lifting lica i tela uz najnoviju 3D HIFU tehnologiju
31. oktobar 2018.
Cene tretmana za lifting lica
5. novembar 2018.
3D HIFU
Lifting lica i tela uz najnoviju 3D HIFU tehnologiju
31. oktobar 2018.
Cene tretmana za lifting lica
5. novembar 2018.
Prikaži sve

Akne – problem koji uspešno rešavamo u našem Kabinetu

ELOS TEHNOLOGIJA

Multifunkcionalni aparat, koji koristimo, ima i ELOS manipulator. Ovim manipulatorom se može raditi više vrsta tretmana, među kojima izdvajamo podmlađivanje kože i lečenje akni u aktivnoj fazi – tretman pod nazivom Uklanjanje akni ELOS-om.
Radiotalasi prodiru optičku energiju dublje u dermis i zagrevaju tkivo, izazivajući time uništavanje patološke mikroflore, koja parazitira u koži i osnovni je uzročnik pojave akni. Posle tretmana Uklanjanje akni ELOS-om koža postaje glatka, svežija, zdravija, mlađa i nežnija i ono što je najvažnije – bez akni.
Tretman ELOS-om je bezbolan i ne iritira kožu. Nakon tretmana moguće je odmah vraćanje uobičajenom načinu života.
Koristeći ELOS tehnologiju moguće je potpuno uklanjanje ili značajno smanjenje uticaja dva faktora, koji igraju najznačajniju ulogu u razvoju problema akni: propionbakterija i prekomernog stvaranja kožnog loja u masnim žlezdama.

POTREBAN BROJ TRETMANA ZA USPEŠNO UKLANJANJE AKNI

Akne nisu samo estetski problem, već i patološki poremećaj kože u vidu preteranog odziva lojnih žlezdi na uobičajene nivoe muškog hormona testosterona. Po statističkim podacima akne pogađaju 70-80% adolescenata, ali i oko 20% odraslih. Lice, grudi, leđa, ramena i nadlaktice su najčešće pogođene regije tela aknama.
Korišćenje tretmana Uklanjanje akni je preporučljivo u sledećim situacijama i stanjima kože lica (pa i određenih delova tela):
- komedogene akne,
- papularne akne,
- papulopustularne akne,
- cistične akne,
- ožiljci od akni.
Broj tretmana Uklanjanje akni ELOS-om je strogo individualan i zavisi od stanja kože na dan prvog pregleda. Prosečno se preporučuje serija tretmana Uklanjanje akni od 6-8 sa razmakom od 3-4 dana, posle čega se razmak između tretmana povećava na 7 dana, pa do 2 tretmana mesečno. Za održavanje postignutih rezultata preporučuje se jedan tretman Uklanjanje akni ELOS-om mesečno.

Akne ne moraju više biti vaš problem, jer naš Kabinet nudi najbolje rešenje za njihovo uklanjanje!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više