fbpx

Zatezanje nadlaktica Ultrazvučnim SMAS liftingom

Plasma Pen tretmani koje nudimo u našem Kabinetu
16 septembra, 2019
Laserska trajna epilacija – povoljne cene tretmana po regijama
20 septembra, 2019
Prikaži sve

Zatezanje nadlaktica Ultrazvučnim SMAS liftingom

Zatezanje opuštene kože nadlaktica

OPUŠTENA I „VISEĆA“ KOŽA NADLAKTICA

Starenjem, koža gubi elastičnost i postaje opuštena. Neki delovi lica i tela su osetljiviji na gubitak kolagena, te su tu znaci starenja uočljiviji i veći su estetski problem. Nadlaktice i mlohava koža ovog dela ruku su jedne od tih promena, koje pogađaju veliki broj žena 40-tih godina. U pojedinim slučajevima problem opuštenosti i viška kože nadlaktica je toliko izražen da osobe koje imaju taj estetski problem izbegavaju odeću koja otkriva gornji deo ruku.
Opuštena koža nadlaktica se najčešće javlja iz sledećih razloga:
- gubitak tonusa kože i mišića,
- smanjena proizvodnja kolagenih vlakana usled starenja,
- gubitka kilograma,
- nemogućnost željenog nivoa zatezanja kože vežbanjem,
- genetski faktori.

ZATEZANJE OPUŠTENE KOŽE NADLAKTICA

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos je moguće uspešno rešiti problem opuštene, viseće, mlohave kože nadlaktica tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting.
Parametre za tretman opuštene kože nadlaktica primenjujemo u skladu sa stanjem pacijenta i obimom problema koji se rešava, uz primenu odgovarajućih kertridža, prilagođenih strukturi kože nadlaktica. Sve vreme tretmana stručno lice prati na monitoru 3D HIFU aparata tok procedure i reakciju pacijenta na ultrazvučni lifting nadlaktica i prilagođava se trenutnom stanju pacijenta. Sam postupak traje oko 30 min i nakon njega pacijent nema nikakvih ograničenja u smislu dalje, uobičajene nege tretirane regije.
Rezultati tretmana ultrazvučni SMAS lifting kože nadlaktica se javljaju postepeno, kako koren i grane kolagena počinju da se obnavljaju, vraćajući koži elastičnost – opuštenost kože nestaje i ona postaje sve zategnutija i čvršća. Maksimalne rezultate pacijenti mogu očekivati nakon 6 meseci od tretmana, zbog prirodnog vremenskog toka regeneracije kolagena, a efekti su dugoročni (do 3 godine).

Iskoristite najpovoljnije usluge iz oblasti ultrazvučnog liftinga u regionu za regiju nadlaktica – pobedite starenje na prirodan način!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više