fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting – kako se radi tretman

Specijalizovane usluge za muškarce u Vita Elos-u
Laserska trajna epilacija za muškarce
3. jun 2019.
Uklanjanje nazolabijalnih bora
Tretmani za uklanjanje bora u našem Kabinetu
7. jun 2019.
Specijalizovane usluge za muškarce u Vita Elos-u
Laserska trajna epilacija za muškarce
3. jun 2019.
Uklanjanje nazolabijalnih bora
Tretmani za uklanjanje bora u našem Kabinetu
7. jun 2019.
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting – kako se radi tretman

SMAS lifting

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING LICA

Ultrazvučni SMAS lifting je siguran, nehirurški, ultrazvučni tretman lifting lica i tela, koji usporava efekte starenja i gravitacije na kožu.
Reč je o revolucionarnom tretmanu iz oblasti nehirurškog lifting lica i tela. Ultrazvučni SMAS lifting je odlična alternativa hirurškom face lifting-u, posebno za one koji nisu spremni za operaciju ili za pacijente koji žele da poboljšaju efekte kozmetičke hirurgije. Nova dostignuća u vezi Ultrazvučnog SMAS liftinga čini ovaj postupak sada jedinim neinvazivnim postupkom lifting lica i tela, koji je posebno naglašen od strane FDA-a za uklanjanje bora na licu, a posebno predelu dekoltea.

TOK ULTRAZVUČNOG SMAS LIFTINGA

Pre početka tretmana, lice se čisti od šminke i nečistoća i vrši se specijalno označavanje kože u predelu gde se obavlja postupak (crtanje zona belom olovkom). Na lice se zatim nanosi gel, koji poboljšava prolaz ultrazvučnih talasa iz mlaznice aparata u tkivo.
Po proceduri, mogu se koristiti različiti dodaci 3D HIFU aparata, čija je svrha sprovođenje ultrazvučnih talasa na željenu dubinu. Kod svakog od njih, dejstvo je na 2,5 cm površine kože sa razmakom između ultrazvučnih linija od 1-2 mm na pomenutoj širini od 2,5 cm. Ukupan broj pulsnih, ultrazvučnih tačaka lica je oko 15.000, što je ujedno i broj tačaka na licu na koje se deluje u cilju stvaranja novog kolagena. Na monitoru aparata se taj broj linija prikazuje u vidu sheme obeleženih linija (11 linija) i tačkica, koje su mesta tretiranja 3D HIFU dodatkom.
Tokom čitavog postupka, lekar prati nivo uticaja ultrazvučnih talasa na monitoru 3D HIFU aparata, čime se isključuje mogućnost bilo kakve greške tokom procedure. Lekar takođe i komunicira sa klijentom tokom izvođenja SMAS liftinga, prateći njegovo stanje (šta oseća, kog je intenziteta osećaj, ostala čula), što je važan faktor za postizanje željenih rezultata.
Prirodni SMAS lifting ne zahteva mirovanje pacijenta u toku narednih 24 h. U sledeća 2 do 4 meseca nakon tretmana, vidi se zatezanje kože i njeno podizanje. Kontinuirano poboljšanje elastičnosti kože biće vidljivo 6 meseci nakon jedne 30-45 minutne terapije, a trajnost postignutih efekata je od 1,5 do 3 godine, računajući od trenutka kada su postignuti maksimalni efekti terapije (6 meseci nakon procedure).

Dugoročni Ultrazvučni SMAS lifting lica na siguran i bezbedan način u našem Kabinetu – zakažite svoj termin!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više