fbpx

Uklanjanje trajne šminke – efikasno i bez nuspojava

Kertridži – vrste i namena koji se koriste kod 3D HIFU aparata
11 septembra, 2019
Plasma Pen tretmani koje nudimo u našem Kabinetu
16 septembra, 2019
Prikaži sve

Uklanjanje trajne šminke – efikasno i bez nuspojava

O UKLANJANJU TRAJNE ŠMINKE

Trajna šminka je permanentna šminka, namenjena za ulepšavanje i isticanje prirodnih crta lica: kapaka, usana i obrva. To je zapravo vrsta tetovaže kojom se boje unose pod kožu, ali za razliku od klasične tetovaže, kod trajne šminke boja vremenom postaje svetlija, kako bi posle izvesnog vremena (nekada i nakon 4 godine), trajno nestala. Ova metoda pruža besprekoran i konstantan make-up usana, obrva ili kapaka.
Sve navedeno važi samo u slučaju da je trajna šminka urađena profesionalno, u skladu sa fizionomijom lica i u estetskom smislu tako da poboljšava izgled usana, obrva ili kapaka, naglašavajući prirodnost crta lica. Međutim, dešava se da klijent nije zadovoljan urađenom trajnom šminkom ili se tokom vremena, zbog loših boja, tehnike tetoviranja ili nekih drugih ličnih razloga, odluči da ukloni trajnu šminku. Kabinet za Aparatnu kozmetiku Vita Elos vam nudi, zahvaljujući vrhunskim aparatima i stručnosti tima, i tu uslugu – uklanjanje trajne šminke sa kapaka, obrva i usana. Svaki tretman se individualno određuje u zavisnosti od kože, tkiva, pigmentacije i mesta tretiranog dela tela klijenta.
Najranije uklanjanje trajne šminke je moguće godinu dana od nanošenja trajne šminke, jer je toliko vremena potrebno da se pigment u koži stabilizuje. Najlakše se uklanjaju jednobojna trajna šminka (crna, plava i crvena). Nakon tretmana uklanjanja trajne šminke ponekad je moguće otkloniti trajnu šminku u potpunosti, a nekada je moguće samo je izbledeti ili ostaje jedva vidljiv obris. U takvim slučajevima postupak se ponavlja.

EFEKTI TRETMANA UKLANJANJE TRAJNE ŠMINKE

Do pojave lasera, uklanjanje trajne šminke je bilo nedovoljno uspešno i dolazilo je velikih oštećenja okolnih tkiva. Sa pojavom Nd:YAG lasera (koji se koristi u Vita Elos-u) moguće je postići zadovoljavajuće rezultate. Ovaj laser deluje isključivo na pigment, jer ima izuzetno kratak impuls. Nema oštećenja okolnog tkiva, niti ikakvog krvarenja.
Efekti tretmana Uklanjanje trajne šminke su:
• lepši i prirodniji izgled kapaka, usana i obrva usled uklanjanja loše i nestručne trajne šminke,
• mogućnost nanošenja nove trajne šminke u skladu sa vašim željama,
• prirodan izgled lica,
• prirodniji izgled obrva, kapaka i usana, ako im je prethodnom trajnom šminkom bila prenaglašena boja ili oblik.

Ukoliko ste nezadovoljni postojećom trajnom šminkom, zakažite termin za tretman Uklanjanje trajne šminke u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više