fbpx

Tretman Uklanjanje akni uz primenu Elos tehnologije uz zavidne rezultate u našem Kabinetu

Radiotalasni lifting – tok postupka tretmana
7. avgust 2020.
Mišljenja i iskustva o terapiji Ultrazvučni SMAS lifting
12. avgust 2020.
Radiotalasni lifting – tok postupka tretmana
7. avgust 2020.
Mišljenja i iskustva o terapiji Ultrazvučni SMAS lifting
12. avgust 2020.
Prikaži sve

Tretman Uklanjanje akni uz primenu Elos tehnologije uz zavidne rezultate u našem Kabinetu

Uklanjanje akni u Vita Elos-u

LEČENJE I UKLANJANJE AKNI – NAŠ PRISTUP PROBLEMU

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku se problemu lečenja akni pristupa kompleksno, sveobuhvatno i uz primenu proverene tehnologije. Ovakav pristup lečenju i uklanjanju akni podrazumeva:
- uklanjanje uzročnih faktora pojave akni i korekciju funkcionisanja organizama u celosti,
- normalizaciju funkcionisanja kože i intenziviranje štitnih svojstava kože,
- lokalno delovanje na zonu zahvaćenu aknama.
Lokalno lečenje akni podrazumeva normalizaciju funkcije masnih i lojnih žlezda, uklanjanje upalnih procesa, sprečavanje širenja aktivnosti propionbakterija, stafilokoka i streptokoka. Uporedo sa preparatima koji sadrže antibiotske, antibakterijske, antiupalne sastojke za lečenje akni, primenjuju se i tretman Uklanjanje akni ELOS tehnologijom, koji poboljšava cirkulaciju kože i uništava patogene bakterije. ELOS manipulatorom se može da raditi lečenje i uklanjanje akni u aktivnoj fazi.
Da bi očuvali postignute rezultate nakon serije tretmana Uklanjanje akni Elos-om, neophodno je pridržavati se saveta našeg lekara u pogledu ishrane i nege lica. Ishrana podrazumeva smanjen unos šećera, prerađene hrane, veliku količinu svežeg voća i povrća. Nega lica zahteva redovno čišćenje lica i korišćenje preparata koji sadrže antibiotske, antibakterijske, antiupalne sastojke za lečenje akni.

KOJE REZULTATE DAJE SERIJA TRETMANA UKLANJANJE AKNI ELOS-om

Uklanjanje akni Elos-om je bezbolan tretman i ne iritira kožu. Nakon tretmana Uklanjanje akni moguće je odmah vraćanje uobičajenom načinu života.
Ono što ističemo je da se broj tretmana Uklanjanje akni Elos-om određuje nakon prvog dolaska i pregleda lekara i strogo je individualan. Rezultati koje garantujemo su mogući samo u slučaju ako se pacijent pridržava saveta lekara i stručnog kozmetičara tokom perioda trajanja svih tretmana Uklanjanje akni Elos-om. Uobičajeno se preporučuje serija tretmana Uklanjanje akni od 6-8 sa razmakom od 3-4 dana, posle čega se razmak između tretmana povećava na 7 dana, pa do 2 tretmana mesečno. Za održavanje postignutih rezultata preporučuje se jedan tretman Uklanjanje akni mesečno.
Nakon serije tretmana Uklanjanje akni ELOS-om možete očekivati sledeće: bezbedno i bezbolno uklanjanje akni, efikasno uklanjanje ožiljaka od akni, biostimulativno, analgetičko i antiseptičko dejstvo tretmana Uklanjanje akni ELOS-om na kožu, antiupalno dejstvo na kožu, koje smiruje infekcije i podstiče regeneraciju kože, estetski efekat u vidu drastičnog smanjenog broja akni, vidljiv već nakon prvog tretmana Uklanjanja akni.

Kompleksnim pristupom u rešavanju problema akni u našem Kabinetu, rešavate svoj estetski problem!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više