fbpx

Popust na uslugu Laserski karbonski piling

Face lifting – nehirurški ultrazvučni SMAS face lifting
10. jul 2019.
Uklanjanje tetovaža
Nega kože nakon tretmana Uklanjanje tetovaža
14. jul 2019.
Face lifting – nehirurški ultrazvučni SMAS face lifting
10. jul 2019.
Uklanjanje tetovaža
Nega kože nakon tretmana Uklanjanje tetovaža
14. jul 2019.
Prikaži sve

Popust na uslugu Laserski karbonski piling


POPUST 25% NA USLUGU LASERSKI KARBONSKI PILING

Laserskim karbonskim pilingom, kao zdravoj alternativi kozmetičkoj hirurgiji, laserom se mogu ukloniti stare stanice kože, čime se podstiče rast novih stanica, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i lepša. Laserski karbonski piling je beskontaktna aparatna alternativa klasičnom čišćenju lica koja se radi laserom kao karbonski (ugljenikov) piling. To je najnovija metoda kompleksnog lekovitog pritiska na kožu u vidu neinvazivne procedure nakon koje su rezultati vidljivi odmah. Sam tretman nije bolan, te ne zahteva oporavak.
Tretman laserskim karbonskim pilingom smanjuje bore, pore, pigmentacije i ožiljke od svih tipova akni i same akne, a koža odmah postaje zategnuta, mekša i čvršća. Tretman se može raditi: jednokratno (efekat brzog podmlađivanja i vraćanja svežine licu), redovno (1 do 2 puta mesečno, kako bi se poboljšalo stanje kože i koje daje najbolje rezultate u smislu podmlađivanja) i intenzivno (u slučaju problematične kože, gde se obično započinje sa 2 tretmana nedeljno i polako smanjuje postupak do 1-2 tretmana mesečno). Najbolji rezultati laserskog karbonskog pilinga se postižu dugotrajno ukoliko se rade redovno, u jednakim vremenskim intervalima.
STARA CENA BEZ POPUSTA
RSD 2.000,00
CENA SA POPUSTOM
RSD 1.500,00

TRAJANJE POPUSTA

Akcija na tretman Laserski karbonski piling važi od 12.07. do 15.08.2019. godine.

Zakažite termin na vreme.


POVRATITE SJAJ I MLADOLIKOST VAŠEG LICA

Iskoristite aktuelni popust na uslugu Laserski karbonski piling, obradujte i nagradite sebe i ujedno povratite sjaj i zategnutost vašem licu!
Zbog ograničenog broja tretmana, zakažite termin već danas!

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više