fbpx

Osmomartovski popust na uslugu Ultrazvučni SMAS lifting u iznosu od 100 EUR

Lifting lica
Kome je namenjen tretman Ultrazvučni SMAS lifting
3 marta, 2021
Uklanjanje tetovaža
Lasersko uklanjanje tetovaža u kabinetu Vita Elos
5 marta, 2021
Prikaži sve

Osmomartovski popust na uslugu Ultrazvučni SMAS lifting u iznosu od 100 EUR


POPUSTOM NA USLUGU ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING UŠTEDA OD 100 EUR

Ultrazvučni SMAS lifting lica je najnoviji metod nehirurškog face liftinga, koji je potpuno bezbedan i daje dugoročne rezultate. Ultrazvučni SMAS lifting tretmani se veoma uspešno primenjuju na regiju lica (izuzev regije čela) u cilju zatezanja i podmlađivanja svake tretirane regije.
Suština tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica je prirodno podsticanje regeneracije kolagena i elastina u SMAS sloju kože, čime se direktno utiče na stanje zategnutosti kože i gubitak bora.
Efekti koji se postižu tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica su sledeći: smanjenje velikih bora oko očiju i nestajanje sitnih bora, vraćanje mladalačkog oblika lica, poboljšanje tonusa, čvrstine i turgora kože, smanjenje najvidljivijih i najizraženijih nazolabijalnih bora, nestajanje finih bora oko usana, podizanje obraza i nestajanje „buldog“ izraza lica, koji se javlja usled pada tonusa kože nakon određenog broja godina (usled starenja), zategnutost „visećeg“ dela vrata (podbratka) usled obnavljanja kolagena, nestajanje dubokih, staračkih bora na vratu, nestajanje i smanjivanje širokih navoja na vratu. Maksimalni efekti od tretmana se postižu nakon 6 meseci i traju do 3 godine.
Osmomartovski popust na uslugu Ultrazvučni SMAS lifting je predviđen za regiju donji deo lica ili regiju podbradak – jedna od tih regija po izboru klijenta.
STARA CENA BEZ POPUSTA
EUR 300
CENA SA POPUSTOM
EUR 200

TRAJANJE POPUSTA

Akcija na tretman Ultrazvučni SMAS lifting važi od 08.03. do 15.03. 2021. godine.

Zakažite termin na vreme, broj mesta je ograničen.


REŠITE SVOJ ESTETSKI PROBLEM TRETMANOM ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Tretman Ultrazvučni SMAS lifting će učiniti Vaše lice i vrat zategnutijim, mlađim i lepšim na potpuno bezbedan način samo jednim tretmanom.
Imajte željeni izgled u svakom trenutku!