fbpx

Oslobodite se pega i fleka sa lica i tela

Kako tretmanom Plasma olovkom vršimo uklanjanje strija
6. novembar 2020.
Face lifting ultrazvukom dostupan u Vita Elos-u
11. novembar 2020.
Kako tretmanom Plasma olovkom vršimo uklanjanje strija
6. novembar 2020.
Face lifting ultrazvukom dostupan u Vita Elos-u
11. novembar 2020.
Prikaži sve

Oslobodite se pega i fleka sa lica i tela

PIGMENTNE PROMENE NA LICU I TELU U VIDU PEGA I FLEKA

Hiperpigmentacija je pojava promene na koži u vidu tamnih mrlja koje se nazivaju fleke ili pege. Hiperpigmentacija se najčešće javlja u sledećim oblicima:
- pigmentacione fleke,
- pege,
- postupalna hiperpigmentacija,
- melazma ili kloazma tj. "trudnička maska",
- fotokontaktni dermatitis (izazvan bojama kao što su kana ili boje za tetoviranje),
- hiperpigmentacijama izazvana određenim zanimanjima (izlaganje hemikalijama).
Fleke i pege na licu se najčešće javljaju zbog veće koncentracije pigmenta melanina na pojedinim mestima i nastaju usled dugotrajnog izlaganja suncu. Fleke se mogu javiti na nosu, čelu, obrazima, rukama, ali i dekolteu i leđima, uglavnom kod osoba svetlije puti. Najčešći uzroci nepravilnog i neželjenog gomilanja pigmenta su UV zraci i toplotna delovanja, hormonski disbalans i upalni procesi, kao i godine, genetika, menopauza, trudnoća, stres, bolesti jetre, nervne bolesti, uzimanje određenih lekova, nedostatak vitamina C ili B12, pušenje.

TRETMAN ZA UKLANJANJE PEGA I FLEKA SA LICA I TELA U NAŠEM KABINETU

Depigmentacija laserom je neinvazivan tretman koji se koristi u Vita Elos-u za Uklanjanje pega ili uklanjanje fleka sa lica i tela. Tretman Uklanjanje fleka i uklanjanje pega sa lica i tela laserom daje izuzetne rezultate. Izuzetak je melazma, koja se može ukloniti laserom uz privremene rezultate, jer je pojava ove vrsta fleka hormonski uslovljena. U svim ostalim slučajevima, Uklanjanje pega ili uklanjanje fleka je veoma uspešno.
Tretman Depigmentacija laserom (Uklanjanje pega ili uklanjanje fleka sa lica i tela) traje kratko, nije potrebna anestezija i klijent nakon tretmana, može da se vrati svojim svakodnevnim aktivnostima. U našem Kabinetu tretman Depigmentacija laserom (Uklanjanje pega ili uklanjanje fleka sa lica i tela) se radi uz nadzor lekara.
Broj tretmana za Uklanjanje pega i uklanjanje fleka sa lica i tela laserom je individualan i zavisi od promena na koži koja se tretira, kao i površine kože koju je promena zahvatila. Za manje promene često je dovoljan i samo jedan tretman za Uklanjanje pega i uklanjanje fleka. Vita Elos, Novi Sad je omogućila svojim klijentima da uslugu Depigmentacija laserom za Uklanjanje pega i uklanjanje fleka sa lica i tela rade po vrlo pristupačnim cenama – od 2.500,00 RSD po tretmanu pa naviše (cena zavisi od površine fleke ili pege koja se uklanja i njihovog broja).

Oslobodite se fleka i pega sa lica i tela tretmanom Depigmentacija laserom u našem Kabinetu po vrlo pristupačnim cenama!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više