fbpx

Nehirurško uklanjanje pigmentne promene keratoze u Vita Elos-u

3D HIFU
3D HIFU ultrazvučni aparat za Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela
17. april 2019.
Lifting lica
Nehirurško uklanjanje bora u našem Kabinetu
22. april 2019.
3D HIFU
3D HIFU ultrazvučni aparat za Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela
17. april 2019.
Lifting lica
Nehirurško uklanjanje bora u našem Kabinetu
22. april 2019.
Prikaži sve

Nehirurško uklanjanje pigmentne promene keratoze u Vita Elos-u

NEHIRURŠKO UKLANJANJE KERATOZA LASEROM

Tretman Depigmentacija laserom u našem Kabinetu omogućava i do 95% uspešnosti uklanjanja keratoza, zahvaljujući Nd:YAG laseru, koji se koristi tokom tretmana Depigmentacija laserom.
Kako su sve promene na koži, pa i keratoza, posledica promene pigmenta, laser može da ih „prepozna“ kao delove kože koji su druge boje u odnosu na okolno tkivo i uspešno uništi. Uklanjanje keratoza se vrši na sledeći način – laserom se deluje na pigmentnu promenu u vidu izrasline na koži, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment, tokom tretmana Uklanjanje keratoza, se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom, bez ikakvih posledica po klijenta.
Tretman Uklanjanje keratoza Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, zavisno od vrste keratoze. Broj potrebnih tretmana za uklanjanje keratoza je individualan. Za manje uklanjanje keratoza potrebno je 1 do 3 tretmana. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje keratoza, najčešće je potrebno da prođe period od 4 do 6 nedelja. Nakon tretmana Uklanjanje keratoza, nekoliko dana treba nanositi adekvatne kreme, koje omogućavaju brže perutanje i regenerisanje kože, ne uklanjati krastice, ne izlagati se suncu i izbegavati izlaganje toploti (sauna, parno kupatilo). Posle obavljenog kompletnog broja tretmana Uklanjanje keratoza na koži ne ostaju tragovi prethodnih, neželjenih pojava, niti bilo kakvi ožiljci.

EFEKTI TRETMANA UKLANJANJE KERATOZA

Keratoze su promene na koži u vidu izraslina (pločaste tvorevine), koje podsećaju na bradavice ili mladež. Keratoze mogu biti veličine od nekoliko milimetra, pa do 2 i 3 cm, pojedinačne ili slivene jedna na drugu.
Nakon tretmana Uklanjanje keratoza, postižu se sledeći efekti:
- nestaju promene na koži u vidu u vidu izraslina (pločaste tvorevine, koje podsećaju na bradavice ili mladež),
- nestaju ljuspice sa kože, kao i hrapavost kože,
- ujednačena boja kože nakon tretmana Uklanjanje keratoza,
- na mestu gde je bila keratoza, nakon Depigmentacije laserom ne ostaje ožiljak.
- posle obavljenog kompletnog broja tretmana Uklanjanje keratoza na koži ne ostaju tragovi neželjenih pojava.
Cena tretmana Uklanjanje keratoza je od 1.000,00 RSD pa naviše, zavisno od zahvaćene površine i karaktera promene. Svaki tretman Uklanjanje keratoza u našem Kabinetu se obavlja u strogo sterilnim uslovima, a tretman radi lekar.

Uspešno uklanjanje keratoza laserom u našem Kabinetu. Zakažite svoj termin!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više