fbpx

Idealno rešenje za trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa nogu – Laserska trajna epilacija

Poklon Vaučer
U susret osmom martu – poklonite željenoj osobi vaučer za tretmane u našem Kabinetu
1. mart 2023.
Face lifting i nehirurški face lifting – prednosti i nedostaci
6. mart 2023.
Poklon Vaučer
U susret osmom martu – poklonite željenoj osobi vaučer za tretmane u našem Kabinetu
1. mart 2023.
Face lifting i nehirurški face lifting – prednosti i nedostaci
6. mart 2023.
Prikaži sve

Idealno rešenje za trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa nogu – Laserska trajna epilacija

trajna epilacija

LASERSKA TRAJNA EPILACIJA

Laserska trajna epilacija je namenjena svima, od perioda adolescencije do starije životne dobi, onima sa izraženom prekomernom maljavošću, kao i onima sa neželjenom maljavošću na određenom delu tela ili lica. Vita Elos je salon, koji je specijalizovan za apartnu kozmetiku i svi tretmani, koje ima u ponudi, su namenjeni podjednako i ženama i muškarcima.
Laserska trajna epilacija nogu nije postupak uklanjanja neželjenih i uraslih dlaka odjednom (kao što to nude uobičajene depilacije sa kratkotrajnim efektima), već zahteva određeno vreme i određen broj tretmana.

KAKO TEČE POSTUPAK TRETMANA LASERSKA TRAJNA EPILACIJA NOGU

Laserska trajna epilacija nogu se radi 808 Diod laserom, koji ima izuzetan sistem hlađenja, čime se povećava komfor tretmana i omogućava postizanje zavidnih rezultata. Jedino ograničenje vezano za tretman Laserska trajna epilacija nogu je taj što ne može ukloniti sede dlake tj. dlake bez pigmenta.
Laserski snop 808 Diod lasera je usmeren na kožu, direktno deluje kroz melanin (pigment) i zagreva folikulu neželjene dlake nogu. Svetlosna energija laserskog zraka se pretvara u toplotnu energiju. Ćelije melanina i folikula apsorbuju tu energiju lasera, što dovodi do zagrevanja folikula dlaka, termički je oštećuju i na taj način dovode do njihovog selektivnog uništavanja. Postupkom tretmana Laserska trajna epilacija nogu se dlaka u potpunosti trajno uklanja, zajedno sa svojim DNK zapisom, što je razlog da te dlake, u toj regiji, više neće biti tj. ona više neće rasti. Oštećen koren neželjene dlake više ne može stvarati dlaku istog kvaliteta kao ranije. Svakim sledećim tretmanom Laserska trajna epilacija nogu se oštećenje povećava, dolazi do trajnog izostanka rasta dlake na nogama.
Svaki pojedinačni tretman Laserska trajna epilacija nogu je u mogućnosti da uništi trajno 15 do 20% dlaka na tretiranoj regiji. Prosečan broj tretmana Laserska Trajna epilacija nogu je od 8 do 10 sa određenim vremenskim razmacima između svakog tretmana. Razmak između tretmana Laserska trajna epilacija nogu je od mesec dana do tri meseca i određuje se zavisno od procene našeg stručnog lica nakon prethodnog tretmana. Ponavljanje tretmana je neophodno zbog faza rasta dlaka – dlake koje su se „uspavale“ treba da dovoljno porastu i da se sinhronizuje njihov rast sa dlakama koje su ostale i nisu još uvek otpale. Kada se to desi, tada je pravo vreme za ponovni tretman Laserska trajna epilacija nogu.
Tretman Laserska trajna epilacija se u kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi po veoma povoljnim cenama, kako bi ovaj vid trajnog rešavanja pitanja neželjene maljavosti bio dostupan što većem broju klijenata, te je cena tretmana Laserska trajna epilacija nogu RSD 7.000,00 a Laserska trajna epilacija nogu i prepona RSD 8.000,00.

Uklonite neželjene dlake na nogama trajno tretmanom Laserska trajna epilacija u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više