fbpx

Cena tretmana Uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu

Kako funkcioniše Plasma Pen tehnologija
9. novembar 2018.
Lifting lica - pitanja
Šta sve treba da znate o Ultrazvučni SMAS lifting terapiji
14. novembar 2018.
Kako funkcioniše Plasma Pen tehnologija
9. novembar 2018.
Lifting lica - pitanja
Šta sve treba da znate o Ultrazvučni SMAS lifting terapiji
14. novembar 2018.
Prikaži sve

Cena tretmana Uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu

KAKO VRŠIMO UKLANJANJE TETOVAŽA

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos omogućava na stručan, profesionalan i uspešan način efikasno uklanjanje tetovaža po pristupačnim cenama.
Tretman Uklanjanje tetovaža se radi najmodernijim aparatom - Nd:YAG laserom. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići zavidni rezultati – 95% uspešnosti tretmana.
Princip rada Nd:YAG lasera se bazira na emitovanju laserskog impulsa koji se meri nanosekundama. Za to vreme laser razvija temperaturu i do nekoliko stotina stepeni celzijusa, a posebno razvijen sistem hlađenja u istom trenutku i hladi kožu, tako da sam proces uklanjanja tetovaže pacijent oseća kao peckanje. Zrak lasera ulazi u dermu, u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment. Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom.
Tretman Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, što zavisi od veličine tetovaže. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaže, najčešće je potrebno da prođe 4 do 8 nedelja, kako bi se regenerisala koža tretirane regije.

CENA TRETMANA UKLANJANJE TETOVAŽA

Pored raznovrsnosti usluga, ono što nas određuje kao poželjan kozmetički salon su i pristupačne cene.
Prvi razlog zbog kojeg je cena naše usluge Uklanjanje tetovaža pristupačna je sledeći - kako usluga, koju pružamo, uglavnom podrazumeva određenu seriju tretmana, pristupačnim cenama omogućavamo klijentima da ispoštuju procedure tretmana Uklanjanje tetovaža i na taj način dođu do željenih rezultata. Drugi razlog je taj što je usluga Uklanjanje tetovaža iz oblasti aparatne kozmetike, te je osnovno sredstvo našeg rada u ovom slučaju Nd:YAG laser, čije performanse obezbeđuju veliki broj tretmana, najčešće bez dodatnih potrošnih kozmetičkih sredstava.
Cena pojedinačnog tretmana Uklanjanje tetovaža se kreće od RSD 2.000,00 pa naviše, zavisno do veličine tretirane regije. Broj tretmana Uklanjanje tetovaže je individualan i zavisi od veličine tetovaže, starosti tetovaže i toga da li je amaterska ili profesionalna.

Uklonite neželjene tetovaže sa bilo kog dela tela po pristupačnim cenama u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više