fbpx

Osmomartovski popust preko 30% na uslugu Trajna šminka usana

Lifting lica
Promene u strukturi kože tokom starenja
28 februara, 2018
Uklanjanje akni ELOS-om
Rešite problem akni u Vita Elos-u
2 marta, 2018
Prikaži sve

Osmomartovski popust preko 30% na uslugu Trajna šminka usana

Laserski karbonski piling - akcija


TRAJNA ŠMINKA USANA

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se za tretman Trajna šminka usana koristi najsavremenija oprema nemačkog proizvođača "Cheyenne" i "Intelligent", kao i najkvalitetnije boje marke "Biotouch" (SAD, dermatološki testirane). Sam postupak se sprovodi u sterilnim uslovima – svi delovi aparature su sterilisani i čuvaju se na sanitaran način, što ujedno podrazumeva korišćenje isključivo sterilnih igala i korišćenje novih igala za svakog klijenta posebno. Za svakog klijenta se takođe koriste i nove medicinske rukavice, kao i maska za lice.


POPUST NA USLUGU TRAJNA ŠMINKA USANA PREKO 30%

Trajna šminka je tehnika ubacivanja pigmentne boje biljno-mineralnog porekla u plitke slojeve kože iscrtavanjem linija. To je permanentna šminka, namenjena za ulepšavanje i isticanje prirodnih crta lica usana. Nesimetrične ili nepravilne konture usana se, zahvaljujući tretmanu Trajna šminka usana, mogu potpuno korigovati. Izbledela ili nestala boja usana može biti osvežena prirodnim senčenjem. Osnovni cilj nam je da, uz specijalne tehnike trajne šminke koje koristimo, vaše usne izgledaju punije i senzualnije.

TRAJANJE POPUSTA

Akcija na tretman Trajna šminka usana važi od 05. 03. do 10. 03. 2018. godine.

Zakažite termin na vreme, broj mesta je ograničen.


REŠITE PROBLEM SVAKODNEVNOG ŠMINKANJA USANA METODOM TRAJNA ŠMINKA USANA

Tretman Trajna šminka usana će učiniti Vaše usne senzualnijim i punijim na prirodan način.
Imajte prirodan i negovan izgled u svakom trenutku!

gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više