fbpx

„Powder eyebrows” ili „puder obrve”

HIFU aparat
Šta je ultrazvuk i kako se primenjuje u kozmetici
24. januar 2018.
Diod 808 laser aparat
Istorijat razvoja tretmana trajna epilacija
29. januar 2018.
HIFU aparat
Šta je ultrazvuk i kako se primenjuje u kozmetici
24. januar 2018.
Diod 808 laser aparat
Istorijat razvoja tretmana trajna epilacija
29. januar 2018.
Prikaži sve

„Powder eyebrows” ili „puder obrve”

Puder obrve

ŠTA SU „PUDER OBRVE“

Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili “puder obrve” je danas jedna od najpopularnijih tehnika zahvaljujućim svim prednostima ove tehnike trajne šminke obrva. Trajna šminka obrva u ovoj tehnici se radi kao blago polutransporentno senčenje na veoma maloj dubini, zbog čega obrve izgledaju gušće, punije i negovanije. Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili “puder obrve” je mnogo bezbednije i bezbolnija u odnosu na klasičnu trajnu šminku ili tehniku Iscrtavanje obrva japanskom metodom (microblading). Nakon tretmana, zalečenje ide u periodu najduže do 5 dana. Boje koje se koriste u Kabinetu za tretman „puder obrve“ odgovaraju svim tipovima kože i prirodnoj boji dlaka vaših obrva, sertifikovane su i klinički ispitane.
Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili “puder obrve” odgovara gotovo svima ženama koje žele da imaju dugotrajno lepe obrve. Ova vrsta trajne šminke obrva se uopšte ne primećuje, jer obrve imaju prirodan izgled, bez strogih kontura, imaju “blag i nežan” oblik, kao da su obrve našminkane mekom olovkom ili senkom – otuda i naziv „puder obrve“. Naneta boja ne izbija, jer stalna i nepromenjena, a uneti pigment vremenom ne bledi, niti “pliva” u koži, tako da nema nikakve mogućnosti da obrve posle nekog vremena postanu plavkaste ili crvenkaste, zavisno od prirodnog pigmenta klijenta.

PREDNOSTI I EFEKTI USLUGE TRAJNA ŠMINKA OBRVA U TEHNICI “POWDER EYEBROWS” ILI “PUDER OBRVE”

Prednosti tretmana „puder obrve“:
- nema krvarenja, niti sukrvice,
- ne ostaju nikakvi ožiljci, niti se javljaju bilo koje druge negativne posledice,
- nakon tretmana Trajne šminke obrva senčenjem u tehnici “powder eyebrows” vaše obrve imaju prirodan izgled, bez strogih kontura, imaju “blag i nežan” oblik, kao da ste obrve šminkali mekom olovkom ili senkom,
- ova tehnika odgovara gotovo svima ženama koje žele da imaju dugotrajno lepe obrve,
- najvažnija prednost je stalna i nepromenjena boja obrva, jer uneti pigment vremenom ne bledi, niti “pliva” u koži, tako da nema nikakve mogućnosti da vaše obrve posle nekog vremena postanu plavkaste ili crvenkaste, zavisno od vašeg prirodnog pigmenta.
U zavisnosti od gustine bojenja (senčenja), Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili “puder obrve” daje nekoliko različitih efekata, sve u skladu sa željama klijenata:
- kao najvažniji estetski efekat ističe se to da se ova vrsta trajne šminke obrva uopšte ne primećuje,
- obrve izgledaju kao da ste ih šminkali olovkom ili senkama,
- polutransporentno, lagano senčenje i veoma prirodan oblik,
- mogućnost postizanja jarkih i “glamuroznih” obrva,
- guste obrve sa mekanom teksturom,
- odsutnost neprirodnih i grubih kontura obrva,
- trajnost od 2 godine.

Ulepšajte svoje obrve, vratite im nekadašnji izgled ili otklonite nedostatke tehnikom „puder obrve“!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više