fbpx

Popust preko 25% na uslugu Trajna šminka obrva – puder obrve

Laserski karbonski (ugljenikov) piling
Laserski karbonski piling – multifunkcionalni tretman za lice
13. maj 2019.
Zatezanje kapaka Ultrazvučnim SMAS liftingom
15. maj 2019.
Laserski karbonski (ugljenikov) piling
Laserski karbonski piling – multifunkcionalni tretman za lice
13. maj 2019.
Zatezanje kapaka Ultrazvučnim SMAS liftingom
15. maj 2019.
Prikaži sve

Popust preko 25% na uslugu Trajna šminka obrva – puder obrve

Puder obrve

TRAJNA ŠMINKA OBRVA

Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili “puder obrve” je danas jedna od najpopularnijih tehnika trajne šminke obrva, koja se radi kao blago polutransporentno senčenje na veoma maloj dubini, zbog čega obrve izgledaju gušće, punije i negovanije. Primenom ove metode trajne šminke obrva, u zavisnosti od gustine bojenja (senčenja), moguće je postići:
- potpuno prirodne obrve,
- jarke i glamurozne obrve,
- polutransparentne obrve,
- guste obrve sa mekanom teksturom,
- odsutnost neprirodnih i grubih kontura obrva,
- trajnost od 1 do 2 godine.
Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili “puder obrve” je mnogo bezbednije i bezbolnija u odnosu na klasičnu trajnu šminku ili tehniku Iscrtavanje obrva japanskom metodom (microblading), jer nema krvarenja, sukrvice, ožiljaka, niti bilo kakvih drugih negativnih posledica. Nakon tretmana, zalečenje ide u periodu najduže do 5 dana. Boje koje se koriste u Kabinetu za tretman „puder obrve“ odgovaraju svim tipovima kože i prirodnoj boji dlaka vaših obrva, sertifikovane su i klinički ispitane.
Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili “puder obrve” odgovara gotovo svima ženama koje žele da imaju dugotrajno lepe obrve. Ova vrsta trajne šminke obrva se uopšte ne primećuje, jer obrve imaju prirodan izgled, bez strogih kontura, imaju “blag i nežan” oblik, kao da su obrve našminkane mekom olovkom ili senkom – otuda i naziv „puder obrve“. Naneta boja ne izbija, jer stalna i nepromenjena, a uneti pigment vremenom ne bledi, niti “pliva” u koži, tako da nema nikakve mogućnosti da obrve posle nekog vremena postanu plavkaste ili crvenkaste, zavisno od prirodnog pigmenta klijenta.
STARA CENA BEZ POPUSTA
RSD 20.000,00
CENA SA POPUSTOM
RSD 13.500,00

TRAJANJE POPUSTA

Akcija na tretman Trajna šminka obrva (senčenje) važi od 15. 05. do 31. 05. 2019. godine.

Zakažite termin na vreme.


REŠITE PROBLEM NEDOSTATAKA OBRVA METODOM TRAJNA ŠMINKA OBRVA U TEHNICI “PUDER OBRVE”.

Tretman Trajna šminka obrva (senčenje) će učiniti da Vaše obrve izgledaju prirodno, da dobiju punoću i oblik kakav želite, ali trajno.
Ulepšali smo obrve mnogima, dozvolite da i Vašim obrvama vratimo željeni izgled!

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više