fbpx

Zatezanje kapaka Ultrazvučnim SMAS liftingom

Puder obrve
Popust preko 25% na uslugu Trajna šminka obrva – puder obrve
13 maja, 2019
Depigmentacija
Uklanjanje keratoza laserom u Vita Elos-u
17 maja, 2019
Prikaži sve

ZATEZANJE KAPAKA ULTRAZVUKOM

Ultrazvučni SMAS lifting sprečava znakove starenja, zatežući mišiće i skraćivanjem viška kože aktivacijom nove proizvodnje kolagena u svom korenu i granama – kolagena u svim svojim gradivnim i sastavnim delovima.
Nehirurško zatezanje kapaka primenom 3D HIFU tehnologije se preporučuje pacijentima nakon 40-te godine. Ova metoda koristi duboko fokusirani ultrazvuk, koji na strogo određenoj dubini deluje na SMAS sloj i time izaziva prirodno obnavljanje kolagena, što rezultira zatezanjem kapaka na prirodan i neinvazivan način. Zatezanje kapaka ovom metodom daje dugoročne rezultate (do 3 godine).
Ultrazvučni SMAS lifting, nehirurška terapija zatezanja kože, dovodi do prirodnih rezultata, budući da telo prirodnim putem zamenjuje istrošeni kolagen novim.

EFEKTI ULTRAZVUČNOG SMAS LIFTINGA ZATEZANJE KAPAKA

Ultrazvučni SMAS lifting se primenjuje za Zatezanje kapaka kod pacijenata kod kojih su prisutne kako mala opuštenost kapka, tako i ona izražajna. U cilju tretmana Zatezanje kapaka koristi se kertridž na dubini od 3 mm i 4,5 mm, čime se duboko fokusiranim ultrazvukom deluje na regiju iznad obrve kako bi se podigao mišić (čime se automatski diže i kapak), kao i predeo kože oka koji sadrži kolagen i elastin. Procedura traje između 30 i 45 minuta, a najduže nakon 6 meseci od tretmana Zatezanje kapaka se postižu maksimalni efekti na rok do 3 godine.
Efekti Ultrazvučnog SMAS liftinga zatezanje kapaka:
- zatezanje kože očnih kapaka (zatezanje i gornjeg i donjeg kapka),
- podmlađivanje i zatezanje kože oko očiju uz dugoročne efekte,
- uklanjanje malih bora oko očiju,
- značajno smanjenje dubokih bora oko očiju,
- vraćanje prirodnog izgleda oka i postizanje efekta “otvorenog oka”,
- pozitivan psihološki efekat usled rešenog estetskog problema.

Ultrazvučni tretman Zatezanje kapaka rešava vaše probleme opuštene kože oka i vraća mu lepši izgled. Zakažite svoj Ultrazvučni SMAS lifting tretman Zatezanje kapaka!
Vaš Vita Elos