fbpx

Zatezanje kapaka nehirurškim metodama

Vita Elos, Novi Sad
Korišćenjem paketa Ultrazvučni SMAS lifting usluga ostvarite velike popuste na Ultrazvučni SMAS lifting tretman
17 juna, 2019
Uklanjanje ožiljaka
Uklanjanje ožiljaka Plasma olovkom
24 juna, 2019
Prikaži sve

KOJE TEHNOLOGIJE I METODE KORISTIMO ZA TRETMAN ZATEZANJE KAPAKA

U Vita Elos-u je moguće izvršiti zatezanja kapaka na više načina, primenom različitih tretmana. Koji od tretmana će biti primenjen zavisi od toga koliko je problem izražen i koliko su kapci opušteni.
Tretmani i neinvazivne metode uz, koje nudimo, za zatezanje kapaka su sledeći:
1. Ultrazvučni SMAS lifting kapaka (Ultrazvučni SMAS lifting),
2. Nehirurška blefaroplastika kapaka,
3. Radiotalasni lifting kapaka.
Ultrazvučni SMAS lifting se primenjuje za Zatezanje kapaka kod pacijenata kod kojih su prisutne kako mala opuštenost kapka, tako i ona izražajna. U cilju tretmana Zatezanje kapaka koristi se kertridž na dubini od 3 mm i 4,5 mm, čime se duboko fokusiranim ultrazvukom deluje na regiju iznad obrve kako bi se podigao mišić (čime se automatski diže i kapak), kao i predeo kože oka koji sadrži kolagen i elastin. Procedura traje između 30 i 45 minuta, a najduže nakon 6 meseci od tretmana Zatezanje kapaka se postižu maksimalni efekti na rok do 3 godine.
Nehirurška blefaroplastika, kao tretman Zatezanje kapaka, je postupak koji dovodi do zatezanja kože očnih kapaka bez operacije. Nehirurška blefaroplastika omogućava, na neinvazivan način, uklanjanje viška kože sa gornjih kapaka, smanjenje „jastučića“ sa donjih kapaka, uklanjanje bora oko očiju i kompletno zatezanje kože očne regije. U Vita Elos-u, Kabinetu specijalizovanom za aparatnu kozmetiku, ova procedura Zatezanje kapaka se izvodi korišćenjem tehnologije Plasma Pen (plazma olovka).
Radiotalasni lifting lica je neinvazivni tretman i u grupi je fizioterapeutskih tretmana za lifting lica (kapaka). Radiotalasni lifting, kao tretman Zatezanje kapaka se radi radiotalasnim manipulatorom (deo Multifunkcionalnog aparata, klinički testiran za primenu u kozmetološke i dermatološke svrhe). Zatezanje kapaka ovim postupkom se preporučuje kada su kapci manje opušteni i najčešće se primenjuje serija tretmana Zatezanje kapaka (od 6 -10 tretmana). Efekti tretmana Zatezanje kapaka radiotalasima su vidljivi odmah.

CENE POJEDINAČNIH METODA I TRETMANA ZATEZANJE KAPAKA

Za sve naše usluge smo se trudili da budu, po cenama, pristupačne za sve naše klijente. Cilj nam je da kozmetičke usluge iz domena aparatne kozmetike uvedemo kao standard kozmetičkih usluga namenjenih očuvanju lepog i zdravog izgleda po cenama koje su moguće u našim tržišnim okvirima.

Zatezanje kapaka Ultrazvučnim SMAS liftingom – EUR 300 (što obuhvata polovinu lica po tretmanu),
Zatezanje kapaka Plasma Pen tehnologijom – EUR 150 po tretmanu,
Zatezanje kapaka Radiotalasnim liftingom – RSD 2.000,00 (obuhvata celo lice i cena se odnosi na pojedinačni tretman).

Zatezanje kapaka uz najnovije tehnologije u našem Kabinetu – zakažite termin!
Vaš Vita Elos