fbpx

Zablude u vezi tretmana trajna epilacija

Depigmentacija laserom
Lasersko uklanjanje pega i fleka u Vita Elos-u
mart 15, 2019
Ulthera lifting i druge metode zatezanja lica
mart 20, 2019
Prikaži sve

DEFINICIJA TRAJNE EPILACIJE

Trajna epilacija se može definisati kao metod kojim se pomoću adekvatnih aparata trajno uklanjaju dlačice sa lica i tela, podjednako uspešno i kod žena i kod muškaraca. Brojna istraživanja su dokazala da je laserska trajna epilacija jedan od najpouzdanijim metoda za trajno rešavanje pitanja maljavosti.
U Vita Elos- u se kao aparatura za tretman Trajna epilacija koristi 808 Diod laser, koji daje uspešnost tretmana do 95%. Jedino ograničenje vezano za tretman Trajna epilacija je taj što ne može ukloniti sede dlake tj. dlake bez pigmenta.

ZABLUDE U VEZI TRETMANA TRAJNA EPILACIJA

1. Trajna epilacija je rizična po vaše zdravlje.
Ako budete ispunjavali sve preporuke nakon tretmana, tretman raditi kod stručnog lica koje koristi profesionalnu i klinički testiranu aparaturu negativne posledice za zdravlje su isključene.
2. Tretman je bolan.
Svaki čovek ima individualan prag bola. U toku tretmana se oseti blago peckanje, toplota i hlađenje u isto vreme. Nas stručnjak će naći individualne parametre za svaku osobu kako bi tretman bio što više komforan.
3. Dovoljna broj tretmana Trajna epilacija za rešavanje pitanja neželjene maljavosti je 3-4 tretmana za trajno uklanjanje dlaka.
Broj tretmana je individualan i zavisi od: faza rasta dlaka, količine dlaka u aktivnoj fazi, količine pigmenta u dlaci, debljine dlaka, dubine sedišta folikula, debljine suda koji hrani dlaku, brzine metabolizama, stanja imunog sistema i praga bola. Prosečan broj tretmana za žene je od 6 do 10, a za muškarce od 10 do 12.
4. Tretman laserska trajna epilacija se ne sme raditi tokom leta.
Ne postoje nikakva ograničenja u vezi doba ili vremena za tretman laserska trajna epilacija. I u toku leta se tretmani slobodno mogu raditi. Ono što je potrebno je da se nakon tretmana tokom leta pridržavate određenih pravila - izbegavajte sunčanja u toku 48 sati pre i 24 sati nakon tretmana da ne bi došlo do oštećenja kože.
5. Tretman laserska trajna epilacija je veoma skup.
U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos možete uraditi tretman trajna epilacija 808 Diod laserom po vrlo pristupačnim cenama.

Oslobodite se zabluda u vezi trajne epilacije i zakažite svoj termin!
Vaš Vita Elos