Vesti

maj 23, 2018
Lifting lica

Najnovija metoda neinvazivnog podmlađivanja samo u Vita Elos-u

Ultherapy je nehirurški tretman za zatezanje kože lica (podbradka, vrata i dekoltea) i tela (zatezanje opuštenog stomaka, butina, zadnjice ili ruku). Rezultati Ultherapy su dugotrajni (između 1,5 - 3 godine, računajući od trenutka kada su postignuti maksimalni efekti terapije. Poverenje, zahvaljujući stručnosti i iskustvu Vita Elos tima, je opravdano, a vreme, kao drugi faktor uspeha tretmana, je potrebno, jer se radi o potpuno prirodnoj proceduri.
maj 22, 2018
Kozmetika Vita Elos

Kozmetika – od ulepšavanja do nauke

Kozmetikom se nazivaju sve one supstance i sredstva koja se koriste u svrhu poboljšavanja ili zaštite izgleda ili mirisa ljudskog tela. Paralelno sa primenom medicinskih dostignuća u kozmetici, razvija se i primena tehničkih dostignuća u njoj – razvoj aparatne kozmetike. Mnogi kozmetički tretmani su počeli da se obavljaju pomoću lasera, ultrazvuka, radiotalasa i time postali sve kompleksniji i blagotvorniji. Tokom vremena su saloni za ulepšavanje postali nezamislivi bez aparata koji pomažu da se dostigne i očuva negovan i mladalački izgled.
maj 18, 2018
Uklanjanje akni

Bez akni uz Elos tehnologiju u Vita Elos-u

Vaš problem sa aknama rešavamo uspešno, na obostrano zadovoljstvo. Lokalno lečenje akni podrazumeva normalizaciju funkcije masnih i lojnih žlezda, uklanjanje upalnih procesa, sprečavanje širenja aktivnosti propionbakterija, stafilokoka i streptokoka. U svrhu lečenja i uklanjanja akni koristimo ELOS tehnologiju.
maj 16, 2018
Uklanjanje trajne šminke

Zatezanje lica – saveti za negu i prirodan face lifting

Ukoliko počnete na vreme sa negovanjem kože i primenjujete tretmane za podmlađivanje i zatezanje lica, možete značajno sprečiti starenje i opuštenost kože lica. Neinvazivni tretmani za negu lica i smanjenje bora se smatraju sastavnim delom redovne nege lica. Kabinet Vita Elos nudi tretman za prirodan face lifting – ultrazvučni SMAS lifting lica.