Vesti

januar 18, 2019

Tretman Uklanjanje trajne šminke

Kabinet za Aparatnu kozmetiku Vita Elos vam nudi, zahvaljujući vrhunskim aparatima i stručnosti tima, i tu uslugu – Uklanjanje trajne šminke sa kapaka, obrva i usana. Svaki tretman Uklanjanje trajne šminke se individualno određuje u zavisnosti od kože, tkiva, pigmentacije i mesta tretiranog dela tela klijenta.
januar 16, 2019

Kome je namenjen Ulthera tretman

Ultrazvučni lifting je namenjen klijentima koji imaju vidljive prve znake starenja i stanje kože je takvo da je već moguće podvrći se hirurškom face lifting-u, ali koji ne žele da se izlažu opasnostima hirurškog zahvata, kao i svima onima koji su uradili hirurško zatezanje kože pre nekoliko godina, a žele da produže efekat operacije pvom neinvazivnom metodom.
januar 14, 2019

Radiotalasni lifting lica – pre i posle serije tretmana

Radiotalasni lifting prvenstveno služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože i kože bez volumena, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Ceo princip tretmana Radiotalasni lifting lica se bazira na selektivnom, dubokom zagrevanju tkiva, što podstiče kontrakciju kolagenih vlakana i stvaranje kolagena, elastina i nove “armature” u koži, koja doprinosi svežijem i mladalačkom izgledu.
januar 11, 2019
Uklanjanje akni

Lice bez akni uz ELOS tehnologiju

Lokalno lečenje i uklanjanje akni u našem Kabinetu podrazumeva normalizaciju funkcije masnih i lojnih žlezda, uklanjanje upalnih procesa, sprečavanje širenja aktivnosti propionbakterija, stafilokoka i streptokoka korišćenjem ELOS tehnologije. Ovo je aparat koji radi po principu objedinjavanja dve energije: optičke energije (IPL) i električne energije (radiotalasi).