Vesti

februar 21, 2018
Lifting lica - Vita Elos

Nehirurški lifting lica i tela u Vita Elos-u

Postupak Ulthera ili duboki SMAS lifting je nehirurška tehnika podmlađivanja i zatezanja kože, dejstvom visoko fokusiranog ultrazvuka, kojim se direktno deluje na dublje slojeve kože, stimulišući stvaranje prirodnog kolagena i elastina u tretiranim regijama. Ulterapija je odlična alternativa hirurškom face lifting-u, posebno za one koji nisu spremni za operaciju ili za pacijente koji žele da poboljšaju efekte kozmetičke hirurgije.
februar 19, 2018
Nd:YAG Laser

Primena lasera u aparatnoj kozmetici

Postoje dve vrste lasera koji se primenjuju u našem Kabinetu: 808 Diod laser i Nd:Yag laser. 808 Diod laser se koristi samo za trajno uklanjanje dlaka – tretman Trajna epilacija. Nd:YAG laser manipulatorom moguće je raditi sledeće usluge: laserski karbonski piling, uklanjanje trajne šminke, uklanjanje tetovaža i depigmentacija laserom. Iskoristite prednosti primene lasera u aparatnoj kozmetici i rešite svoje probleme i promene na koži u našem Kabinetu.
februar 16, 2018
Trajna epilacija

Sve što treba da znate o trajnom uklanjanju dlačica tela – trajnoj epilaciji

Trajna epilacija je neinvazivni metod uklanjanja dlaka na licu i telu pomoću laserskog snopa odgovarajuće talasne dužine, koja se izvodi nemačkim Diod 808 laserom, laserom najnovije generacije (Germany bars) sa pojačanim sistemom hlađenja. Trajna epilacija je metod uklanjanja dlačica, koji obezbeđuje trajne rezultate. Epilacija laserom je danas najpopularnija i najdostupnija metoda trajnog uklanjanja malja bez propratnih neželjenih efekata. Sve što treba da znate o trajnom uklanjanju dlačica tela – trajnoj epilaciji je vid pripreme za ovaj tretman.
februar 14, 2018
Lifting bora oko očiju

Lifting bora oko očiju – ultrazvučni SMAS lifting lica

Usporavanje proizvodnje kolagena i elastina je nezaobilazni rezultat starenja, a takođe je i glavni uzrok nastanka bora oko očiju. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos postoji mogućnost nehirurškog, ultrazvučnog uklanjanja bora oko očiju. Tretman se naziva Ultrazvučni SMAS lifting ili Ulthera. Suština tretmana je prirodno podsticanje regeneracije kolagena i elastina u SMAS sloju kože, čime se direktno utiče na postepeno smanjenje i konačno i gubitak bora oko očiju.