Vesti

mart 20, 2019

Ulthera lifting i druge metode zatezanja lica

Ulthera terapija ili ultrazvučni, duboki SMAS lifting je neinvazivna, prirodna metoda zatezanja kože lica pomoću ultrazvučnih talasa, koji prodiru u duboke slojeve kože (i do 4,5 mm). Postoje brojne metode zatezanja kože lica, koje se često navode kao podjednako uspešne kao i Ulthera tretman. Navešćemo osnovne razlike u pristupu rešavanja problema opuštene kože kod ovih metoda i Ulthera terapije.
mart 18, 2019

Zablude u vezi tretmana trajna epilacija

Postoji veliki broj zabluda u vezi tretmana Trajna epilacija. Navodimo neke od njih i dajemo odgovore i prave informacije, kako bi se oslobodili postojećih pogrešnih mišljenja.
mart 15, 2019
Depigmentacija laserom

Lasersko uklanjanje pega i fleka u Vita Elos-u

Lasersko uklanjanje pega i fleka je tretman u Vita Elos-u koji se naziva Depigmentacija. Lasersko uklanjanje pega i fleka se vrši veoma uspešno primenom Nd:YAG lasera. Broj tretmana Lasersko uklanjanje pega i fleka zavisi od površine koja je zahvaćena pigmentnim promenama, količini nakupljenog melanina i starosti. Tretman Lasersko uklanjanje pega i fleka je uspešnosti i do 95%.
mart 13, 2019
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u

Ulthera – sve prednosti nehirurškog liftinga lica i tela

Prednosti Ulthera tretmana, kao nehirurškog tretmana za zatezanje kože lica i tela, se ogledaju u njegovim efektima, prirodnom načinu obnavljanja kolagena i izbegavanju svih mogućih komplikacija vezanih za hirurški tretman liftinga lica i tela.