Vesti

avgust 20, 2018
Uklanjanje akni

Lečenje i uklanjanje akni u Vita Elos-u

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku se lečenju akni pristupa kompleksnim, što obuhvata: uklanjanje uzročnih faktora i korekciju funkcionisanja organizama u celosti, normalizaciju funkcionisanja kože i intenziviranje štitnih svojstava kože, lokalno delovanje na zonu zahvaćenu aknama. Primenjuju se tretman Uklanjanje akni ELOS tehnologijom, koji poboljšava cirkulaciju kože i uništava patogene bakterije.
avgust 17, 2018
Ultrazvučna kavitacija

Tretmanom Ultrazvučna kavitacija eliminišite masne naslage i oblikujte telo

Ultrazvučna kavitacija je jedan od najefikasnijih, danas dostupnih metoda, za redukciju celulita i lokalnog gubitka masnih naslaga. Trenutno ne postoji bolji i efikasniji postupak da se na neinvazivan, nehirurški način reoblikuje telo od tretmana Ultrazvučna kavitacija.
avgust 15, 2018
Lifting podbratka Ulthera terapijom

Lifting podbratka Ulthera terapijom

Podbradak ili dupla brada je deo kože i mišića ispod vilične kosti, koji tokom vremena gubi svoj tonus i zategnutost, te počinje da poprima oblik neestetskog jastučića. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos postoji mogućnost nehirurškog, ultrazvučnog zatezanja podbratka i uklanjanja viseće kože ove regije. Tretman se naziva Ultrazvučni SMAS lifting ili Ulthera terapija.
avgust 13, 2018
Radiotalasni ligting

Radiotalasni lifting lica – tretman za vaše lice bez bora

Radiotalasni lifting je neinvazivan tretman, koji utiče na bolji izgled kože već nakon jednog tretmana. Radiotalasni lifting drastično popravlja kvalitet same kože, njene hidratacije i tonusa, briše sitnije i umanjuje duboke bore, izaziva sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje.