Vesti

novembar 22, 2017
808 Diod laser

808 DIOD laser

808 Diod laser se koristi samo za trajno uklanjanje dlaka (trajnu epilaciju). Tretman je veoma jednostavan i brz i smatra se najefikasnijim u svetu. Praćen je blagim peckanjem na koži, ali ne spada u bolne tretmane. Ovaj laser ima dužinu talasa 808 nm i za razliku od većine drugih vrsta aparata za trajnu epilaciju garantuje dublje prodiranje zraka u potkožni sloj ka folikulama i efikasno ih uništava. Generator lasera ima gipko regulisanje i razvija veliku jačinu sa visokim brojem ponavljanja impulsa (frekvencija).
novembar 18, 2017
Depigmentacija laserom

Uklanjanje pega i fleka sa lica u Vita Elos-u

Pege i fleke na licu se javljaju kao posledica hiperpigmentacije kože. Hiperpigmentacija nastaje usled prekomerne proizvodnje pigmenta melanina na pojedinim delovima kože. Uklanjanje fleka i uklanjanje pega laserom podrazumeva "pogađanje" zahvaćenih područja visokoenergetskom svetlošću. Najblaži tretmani deluju samo na epidermis kože (površinski sloj), dok intenzivniji tretmani mogu prodreti do najdubljih slojeva kože. Pored uklanjanja fleka ili uklanjanja pega, depigmentacija laserom koži vraća mladalački izgled.
novembar 16, 2017
Kolagen

Ulthera terapija – nehirurški SMAS lifting lica za poptpunu regeneraciju kolagena

Kako bi proces gubljenja kolagena u koži usporili i podstakli neinvazivnim metodama njegovo prirodno obnavljanje, zahvaljujući upotrebi najsavremenijih aparata iz oblasti aparatne kozmetike u našem Kabinetu, nudimo sledeću uslugu - Ulthera terapiju – ultrazvučni, neinvazivni, nehirurški SMAS lifting (fokusiranim ultrazvukom se deluje na dubini od 4,5 mm na sam „koren“ kolagena i podstiče njegovo prirodno obnavljanje sa rezultatima kao kod hirurške intervencije, ali bez skalpela, sa efektima do 3 godine).
novembar 14, 2017

Cenovnik za uslugu Trajna epilacija

Specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane za žene i muškarce, Vita Elos Novi Sad, vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po pristupačnim cenama. U okviru naših usluga, izdvajamo tretmane Trajna epilacija. Kod nas se Trajna epilacija radi na dva načina – Diod 808 laserom i Elos tehnologijom. Oslobodite se neželjenih dlačica trajno i po povoljnoj ceni u našem Kabinetu – zakažite svoj termin!