fbpx

Vesti

5 августа, 2020

Znaci da vam je potreban tretman za zatezanje lica Ultrazvučni SMAS face lifting

Potrebu za zatezanjem kože lica i primenom tretmana Ultrazvučni SMAS face lifting prepoznajemo po sledećem: pojava bora, gubitak jasne konture lica, menjanje konture lica, opuštanje kože, spuštanje masnih jastučića obraza, stvaranje dubokih bora koje se pružaju od nosa do ugla usana (nazolabijalne bore), stvaranje bora u predelu usana i donje vilice, gubitak lepe, prave linije donje vilice (starenja kože i mišića vrata), opuštena kože na dekolteu, pojava spuštenih kapaka i kesica oko očiju, bore na čelu, prisutno „fotostarenje“ kože, zbog pojačanog dejstva i izloženosti Suncu, prisutna dehidratacija kože, smanjen turgor kože.
3 августа, 2020

Aparatura i tehnologija koju koristimo za postizanje željenih efekata svih naših tretmana

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koriste isključivo provereni, sertifikovani i aparati koji su najsavremenije tehnologije sa maksimalnim učinkom kod svakog pojedinačnog tretmana. Ovi aparati, za razliku od onih koji se koriste kod klasičnih kozmetičkih tretmana, su daleko efikasniji, kompleksniji i moderniji. Tretmani koji se rade našim aparatima se koriste u „aparatnoj kozmetici“ i oni su drugačiji po svojoj vrsti, prirodi, delovanju i dugoročnosti efekata koji se postižu. Kada se u kozmetici primenjuju aparati za rešavanje određenih problema, govorimo o aparatnoj kozmetici. Pristup aparatnoj kozmetici u Vita Elos-u je profesionalan i tretmani rađeni na ovaj način su bez nuspojava, prirodni i neinvazivni sa dugoročnim efektima na tretirana područja.
30 јула, 2020

Kako se zaštiti od negativnog dejstva sunčevih zraka u letnjem periodu

Preterano izlaganje suncu negativno utiče na kožu i može dovesti do različitih promena, onih odmah vidljivih, do onih koji se postepeno razvijaju. Naši saveti u vezi zaštite od negativnog dejstva sunca se odnose na sledeće: što više prekriti kožu odećom, obavezno korišćenje kreme za sunčanje, što veći SPF – naša preporuka od 50 +, pravilan izbor kreme za sunčanje, zaštitite oči od sunca, ne raditi sve kozmetičke tretmane.
29 јула, 2020

Šta su kertridži i zašto su važni za Ultrazvučni SMAS lifting tretman

Kertridž, kao manuelni nastavak 3D HIFU aparata, omogućava protok ultrazvučnih talasa u vidu ultrazvučnih impulsa na određenu dubinu u koži. Zavisno od regije koja se tretira, koriste se i različite vrsta kertridža, jer deluju na različitim dubinama. Tokom tretmana Ultrazvučni SMAS lifting mogu da se koriste dve vrste kertridža - za lice i za telo.