Vesti

novembar 16, 2018

Efikasno zatezanje kapaka i uklanjanje tamnih krugova ispod očiju

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos postoji mogućnost nehirurškog zatezanja kapaka i uklanjanja viška kože kapaka, kao i uklanjanje “jastučića” ispod očiju primenom Plasma Pen tehnologije. Tretman se naziva Nehirurška blefaroplastika.
novembar 14, 2018
Lifting lica - pitanja

Šta sve treba da znate o Ulthera terapiji

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi jedinstvenu, inovativnu i svetski priznatu nehiruršku terapiju za lifting lica i tela. Pored stručnosti, visokih higijenskih standard i primene samo proverene i testirane opreme, svim našim klijentima nudimo potpune informacije u vezi svakog tretmana, pa i Ulthera terapije.
novembar 13, 2018

Cena tretmana Uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu

Tretman Uklanjanje tetovaža se radi najmodernijim aparatom - Nd:YAG laserom. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići zavidni rezultati – 95% uspešnosti tretmana. Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos omogućava na stručan, profesionalan i uspešan način efikasno uklanjanje tetovaža po pristupačnim cenama.
novembar 9, 2018

Kako funkcioniše Plasma Pen tehnologija

Plasma Pen je najsavremeniji svetski plazma uređaj za lifting kapaka, eliminisanje tamnih kolutova ispod očiju, uklanjanje bora sa svih delova lica, uklanjanje strija i ožiljaka. Za sada se Plasma Pen smatra najefikasnijim aparatom u svetu kozmetologije, koji pruža visoko pouzdanu isporuka plazme. Kao takva, Plasma Pen tehnologija je usklađena sa zdravstvenim standardima kozmetologije i dermatologije - klinički testirana i odobrena oprema.