Usluge

Ulthera - duboki SMAS nehirurški lifting

Ulthera (Ultherapy ili duboki SMAS lifting) je nehirurška, ultrazvučna terapija zatezanja kože (liftinga), koja dovodi do prirodnih i dugoročnih rezultata, jer telo prirodnim putem zamenjuje istrošeni kolagen novim. Efekat, koji se postiže ovim tretmanom u estetskoj kozmetologiji je podjednak efektu estetske hirurgije, ali uz osnovnu razliku – prirodan, bezbolan i bez neželjenih nuspojava. 3D HIFU terapija obezbeđuje efikasan, neinvazivan tretman za podizanje i učvršćivanje kože na licu, vratu i dekolteu, uz značajno smanjivanje bora. Terapija može biti korišćena i na drugim delovima tela (opuštena koža stomaka, ruku, butina, zadnjice).


DETALJNIJE O ULTHERA - ULTRAZVUČNOM SMAS LIFTINGU.

Trajna epilacija 808 Diod laserom

Trajna epilacija Diod 808 laserom je neinvazivni metod uklanjanja dlačica na licu i telu pomoću laserskog snopa, koji obezbeđuje trajne rezultate bez propratnih neželjenih efekata. Efikasna je na svim regijama prekrivenim dlakama, kako kod žena tako i kod muškaraca (nausnice, brade, regije pazuha, ruku, stomaka, leđa, prepone, regije nogu). Trajna epilacija Diod 808 laserom obezbeđuje značajno smanjenje broja dlaka (svakim tretmanom pojedinačno se postiže trajni gubitak 15– 20% dlaka sa tretiranog područja, a posle 5–6 tretmana željene regije se postiže kompletno uklanjanje dlačica).


DETALJNIJE O TRAJNOJ EPILACIJI SA 808 DIOD LASEROM.

Trajna epilacija ELOS-om

Trajna epilacija ELOS-om je tretman uklanjanja neželjenih dlačica pomoću dva energetska postupka: optičke energije i radiofrekventna energije (koji deluju istovremeno). Ono što je karakteristično za trajnu epilaciju ELOS-om je nešto manji efekat u odnosu na trajnu epilaciju 808 Diod laserom, ali su zato prednosti trajne epilacije ovim aparatom te što je postupak manje bolan, pozitivno utiče na samo kožno tkivo, stimulišući kolagen, kao i mogućnost uklanjanja čak i svetlih dlačica.


DETALJNIJE O TRAJNOJ EPILACIJI SA ELOS-om.

Tretmani Nd:YAG laserom

Nd:YAG laser je deo multifunkcionalnog aparata koji se koristi u našem Kabinetu. Ovaj savremeni laser omogućava emitovanje laserskih talasa različite dužine, što nudi mogućnost obavljanja više različitih tretmana ovim aparatom. Nd:YAG laser manipulatorom moguće je raditi sledeće usluge: laserski karbonski piling, uklanjanje trajne šminke, uklanjanje tetovaža i depigmentaciju.


DETALJNIJE O TRETMANIMA SA Nd:YAG LASEROM.

Ostale usluge

Pored pomenutih usluga, u Vita Elos-u je moguće uraditi i brojne sledeće tretmane lica i tela: ultrazvučnu kavitaciju, radiotalasni lifting, uklanjanje akni ELOS-om, depigmentaciju ELOS-om, trajnu šminku usana, trajnu šminka obrva (senčenje).
Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji (kao što su: ultrazvuk, ELOS, radiotalasni manipulator) i stručnom osoblju, naša ponuda je veoma raznovrsna i u skladu sa zahtevima naših klijenata.


DETALJNIJE O NAŠIM OSTALIM USLUGAMA.