fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting – nehirurško i neinvazivno zatezanje i uklanjanje bora sa dekoltea

Lasersko uklanjanje proširenih i ispucalih kapilara
Uklanjanje ispucalih kapilara laserom
8 јануара, 2019
Uklanjanje akni
Lice bez akni uz ELOS tehnologiju
11 јануара, 2019
Prikaži sve
Lifting vrata i dekoltea

JEDNA OD NAJOSETLJIVIJIH ZONA NA NEDOSTATAK KOLAGENA - DEKOLTE

Prilikom svakodnevne nege lica, zona dekoltea često biva zapostavljena. Nega dekoltea je podjednako važna u sprečavanju znakova starenja kao i ostatak lica. Ono što je karakteristično za regiju kože dekoltea je to da je ona veoma tanka i na njoj se najpre vide znaci starenja: bore i brojne hiperpigmentacije.
Dekolte “uspešno” odaje godine. Ukoliko ste u grupi žena kojima je zona dekoltea već ugrožena – treba joj se posvetiti na vreme, kako bi se povratila elastičnost i čvrstina.
Veoma efikasno rešenje u smislu podmlađivanja dekoltea (uklanjanje bora i zatezanje kože ove regije) se nudi u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad – tretman Ultrazvučni SMAS lifting dekoltea.

LIFTING DEKOLTEA

Oko tridesete godine situacija sa stanjem i izgledom kože dekoltea se drastično menja, a kod nekog to nastupi i puno ranije. Česta pojava je da se bore lica u potpunosti reše (zategnu), dok dekolte ostane „starački“: opuštena koža, neujednačeni ton kože i bore.
Pozitivan efekat liftinga dekoltea pomoću 3D HIFU tehnologije, a koja se primenjuje u Vita Elos-u, je naučno dokazan brojnim kliničkim ispitivanjima. Pozitivan efekat tretmana je primećen nakon 6 nedelja, a maksimalni efekat je bio 3 - 6 meseci nakon tretmana. Na 90-ti dan od tretmana Lifting dekoltea Ultrazvučnim SMAS liftingom 100% ispitanika primetilo je subjektivno poboljšanje, dok su na 180-ti od tretmana 95,2% pacijenata bilo veoma zadovoljno.
Uvažavajući rezultate istraživanja, u našem Kabinetu možete bezbedno, efikasno i povoljno uraditi ultrazvučni lifting dekoltea. Tretman Lifting dekoltea ultrazvukom se radi uz primenu odgovarajućeg kertridža, prilagođenog strukturi kože dekoltea. Sve vreme tretmana stručno lice prati na monitoru tok procedure i reakciju pacijenta na ultrazvučni lifting dekoltea i prilagođava se trenutnom stanju pacijenta. Sam postupak traje do 30 min i nakon njega pacijent nema nikakvih ograničenja u smislu dalje, uobičajene nege dekoltea.
Maksimalne rezultate pacijenti mogu očekivati nakon 6 meseci, zbog prirodnog vremenskog toka regeneracije kolagena, a efekti su trajni (do 3 godine).

Iskoristite najpovoljnije usluge iz oblasti ultrazvučnog liftinga za regiju dekoltea – pobedite bore i starenje na prirodan način!
Vaš Vita Elos