fbpx

Ulthera lifting i druge metode zatezanja lica

Zablude u vezi tretmana trajna epilacija
mart 18, 2019
Uklanjanje keratoza – efekti tretmana
Uklanjanje keratoza Nd:YAG laserom
mart 22, 2019
Prikaži sve

ULTHERA TERAPIJA KAO NEINVAZIVNI I PRIRODNI NAČIN LIFTINGA

Ulthera terapija ili ultrazvučni, duboki SMAS lifting je neinvazivna, prirodna metoda zatezanja kože lica pomoću ultrazvučnih talasa, koji prodiru u duboke slojeve kože (i do 4,5 mm). Akcenat je na prirodnom načinu liftinga lica, bez nuspojava, perioda oporavka nakon tretmana, bez ikakvog rizika po pacijenta, nema ožiljaka, niti drugih neželjenih dejstava na okolna tkiva uz postizanje dugoročnih rezultata (do 3 godine).
U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se Ulthera terapija radi 3D HIFU aparatom, kao najnovijom aparatom namenjenim za ov vrstu tretmana. Aparat je klinički testiran i odobren za bezbednu upotrebu.
U daljem tekstu ćemo navesti neke od metoda za zatezanje kože lica, koje se često navode kao podjednako uspešne kao i Ulthera tretman. Ujedno ćemo objasniti i osnovne razlike u pristupu rešavanja problema opuštene kože.

TRETMANI NAMENJENI LIFTINGU LICA

* 3D MEZONITI NEHIRURŠKI LIFTING
Ovo je invazivan tretman koji podrazumeva uvođenje u dermis mezoniti pomoću iglica. Niti se uvode u srednji sloj kože i oko ubačenih niti raste kolagen, a same mezoniti se rastvore se i nestanu u toku pola godine. Nakon tretmana ima otoka i velika mogućnost greške (asimetrija lica ili pucanje krvnih sudova, što dovodi do hemangioma i fleka, upale).
* IPL REJUVINACIJA
Ovaj metod je zastareo metod liftinga lica. Prethodi pojavi Elos tehnologije i daje slabe rezultate. Rezultati su čak slabiji u poređenju sa tretmanom Radiotalasni lifting lica.
* NANO PERFEKTOR
Ovaj tretman podrazumeva miostimulaciju – stimulaciju mišića strujom. Rezultati su kratkoročni i sam tretman ne deluje na dubinske slojeve dermisa gde se nalazi grana kolagena.
* HOLIVUDSKI LIFTING
Terapija pod nazivom Holivudski lifting je takva da podrazumeva unošenje određenih koktela (ubodno u kožu u dermis sloj). Reč je o mezoterapiji, invazivnoj proceduri (iglicama/injekcijama se unosi koktel) i rezultati traju do pola godine.
* VENUS FREEZE
Tretman radiotalasima malo jačeg intenziteta. Radiotalasi prodiru u dermis pomoću provodnika – magnetna elektroda. Lifting ovom metodom zahteva seriju tretmana.

Uradite lifting lica na najsigurniji i prirodan način – Ulthera tretmanom u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos