fbpx

Uklanjanje strija Plasma Pen olovkom za samo nekoliko tretmana

SMAS lifting
Šta je Ultrazvučni SMAS lifting tj. nehirurški ultrazvučni SMAS lifting
23 октобра, 2019
Depigmentacija
Lasersko uklanjanje pega i fleka sa lica i tela u Vita Elos-u
28 октобра, 2019
Prikaži sve

PROMENE NA KOŽI KOJE UZROKUJU POJAVU STRIJA

Strije su obojene linije ili pruge koje se javljaju usled istezanjem vezivnog tkiva kože. U osnovi su suženja na koži, ali nisu pokazatelj zdravstvenog problema.
Koža je snažna i elastična, ali njena potporna tkiva mogu se oštetiti ako se istežu prebrzo. Ovo brzo širenje kože može dovesti do strija (do 90 % žena dobije strije tokom trudnoće, međutim, strije mogu pogoditi ljude skoro svih starosnih grupa i tipova kože).
Novije strije sa crvenom bojom (striae rubra) lakše se leče. Postaju crvene jer su krvni sudovi prisutni ispod kože. Prisustvo funkcionalnih krvnih sudova omogućava crvenim strijama da daju uspešnije rezultate kod lečenja.
Bele strije (striae alba) su starije i teže se leče. Vremenom će se krvni sudovi suziti, pa je teško podstaći proizvodnju kolagena. Rezultati tretmana možda nisu tako drastični u poređenju s crvenim strijama, ali postoje opcije koje će im pomoći da prirodnije i brže nestanu – Plasma Pen olovka.

LEČENJE STRIJA – UKLANJANJE STRIJA PLASMA PEN-om

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos je omogućen tretman Uklanjanje strija sa svih regija tela primenom tehnologije Plasma Pen-a.
Priprema i sam postupak tretmana Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen se izvodi uz poštovanje najviših higijenskih standarda i propisanih proceduralnih koraka.
U svakoj ablacionoj tački, koja se stvara tokom tretmana Uklanjanje strija Plasma Pen-om, počinje aktivan razvoj kolagena i elastina, što rezultira zatezanjem kože tretirane regije. U oblasti akupresure, tokom tretmana Uklanjanje strija, formira se krasta, koji otpada u roku od 3 do 5 dana, a na njenom mestu ostaje nova, mlada koža. Boja kože se izjednačava sa bojom netretirane regije kože u roku od 30 dana. Nakon tretmana Uklanjanje strija Plasma Pen-om, na tretiranu regiju se ponovo nanosi antiseptik, koji ne sadrži alkohol. Završni korak tretmana Uklanjanje strija Plasma Pen-om je nanošenje "pantenol" masti na tretiranu regiju.
Postupak Uklanjanje strija Plasma Pen-om je moguće ponoviti nakon 3 meseca. Preporučen broj tretmana Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen zavisi od željenog efekta i stanja promene na koži. Cena pojedinačnog tretmana Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen-om je od EUR 20 pa naviše (zavisi od površine regije).

Uspešno uklanjanje strija u našem Kabinetu primenom Plasma Pen-a!
Vaš Vita Elos