fbpx

Uklanjanje strija – efikasno uz novu tehnologiju

Tretmani koji se mogu raditi i u letnjem periodu
14 јуна, 2019
Vita Elos, Novi Sad
Korišćenjem paketa Ultrazvučni SMAS lifting usluga ostvarite velike popuste na Ultrazvučni SMAS lifting tretman
17 јуна, 2019
Prikaži sve
Nehirurško uklanjanje strija u Vita Elos-u

PLASMA PEN TEHNOLOGIJA ZA UKLANJANJE STRIJA

Vita Elos se pobrinula da svojom ponudom raznovrsnih usluga iz domena savremene aparatne kozmetike, omogući podjednako i muškarcima i ženama da svoj izgled vrate u željeno stanje, a potom očuvaju i održe postignute efekte. Jedna od takvih usluga je i Uklanjanje strija primenom Plasma Pen tehnologije.
Uklanjanje strija primenom Plasma Pen-a u našem Kabinetu se radi uz korišćenje najkvalitetnije i testirane opreme. Podjednako nam je važno da vam ta usluga, pored kvaliteta, bude i finansijski pristupačna, te smo iz tog razloga odlučili da naša cena bude prihvatljive za sve naše klijente.
Cena pojedinačnog tretmana Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen se kreće od 20 EUR pa naviše, što zavisi od tretirane površine.
Postupak Uklanjanje strija Plasma Pen-om je moguće ponoviti nakon 3 meseca. Preporučen broj tretmana Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen zavisi od željenog efekta i stanja promene na koži. Cena pojedinačnog tretmana Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen-om je od EUR 20 pa naviše (zavisi od površine regije).

O STRIJAMA

Strije (lat. striae) su promene na koži u vidu linearnih, crtastih atrofija kože.
Strije nastaju usled dejstva dva faktora: mehaničkog i hormonalnog. Mehanički faktor podrazumeva naglo i intenzivno rastezanje kože, a hormonski se odnosi na promenu u sintezi hormona glukokortikoida, koji blokira proizvodnju kolagena u fibroblastima i na taj način stvara epidermalnu promenu na koži u vidu strije (rastezanje kože nije praćeno adekvatnom proizvodnjom kolagena, koji bi omogućio znatno veću elastičnost kože pri njenom intenzivnom rastezanju).
Najčešće pogođene regije su: nadlaktice, grudi, butine, stomak, zadnjica, kukovi, unutrašnji deo kolena, listovi.
Strije se javljaju u pubertetu, trudnoći, kod gojenja ili mršavljenja. Strije se javljaju se kod svih starosnih grupa. Češće ih imaju žene, ali su prisutne i kod muškaraca.

Oslobodite se strija tretmanom Uklanjanje strija Plasma Pen tehnologijom u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos