fbpx

Uklanjanje ožiljaka serijom tretmana Plasma Pen tehnologijom

3D HIFU
Efekti Ulthera ultrazvučnog liftinga na telo
februar 27, 2019
Ulthera lifting lica i tela
Besplatan pregled lekara u Vita Elos-u
mart 4, 2019
Prikaži sve

UZROČNICI POJAVE OŽILJAKA NA LICU ILI TELU

Ožiljak može javiti na bilo kom delu lica ili tela, zavisno od uzroka pojave ožiljaka. Karakteristično za ožiljak je da ima drugačiju boju od okolnih tkiva (kože) i nije meka kao okolno tkivo (dolazi do zadebljanja kože).
Ožiljci mogu nastati usled:
- povrede,
- opekotina,
- posle operacije
- upalnih, nelečenih procesa vezanih za akne.
Veličina ožiljka, njegov izgled, boja i tvrdoća zavise najčešće: od veličine rane, uzroka povrede zbog koje je ožiljak nastao, opšteg stanja pacijenta, ali i karakteristike samog tkiva na kom je povreda nastala. Jedan od bitnih faktora koji utiču na izgled ožiljka je i predispozicija organizma ka stvaranju ožiljka, što može rezultirati pojavi keloidnih ožiljaka.

UKLANJANJE OŽILJAKA PLASMA PEN TEHNOLOGIJOM

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku ne uklanjamo keloidne ožiljke, ožiljke koji prevazilaze granice prethodne povrede ili reza, koji su zadebljali, crveni i povremeno bolni.
U cilju efikasnog sprovođenja tretmana Uklanjanje ožiljaka, koristimo Plasma Pen tehnologiju. Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se, tokom tretmana Uklanjanje ožiljaka, ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod ovog tretmana. Plasma Pen tehnologija stvara strogo i precizno kontrolisanu povredu specifičnih kožnih ćelija na mestu gde je prisutan ožiljak. Ovaj postupak utiče na zatezanje kože, poboljšava kvalitet i izgled kože i sigurno i efikasno uklanja ožiljak.
Postupak Uklanjanje ožiljaka je moguće ponoviti nakon 3 meseca. Preporučen broj tretmana Uklanjanje ožiljaka tehnologijom Plasma Pen zavisi od željenog efekta i stanja kože.
Efekti tretmana Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om:
- uklanjanje ožiljaka, nastalih posle operacije (lineranih ožiljaka),
- uklanjanje ožiljaka, nastalih posle opekotina (širokih i glatkih ožiljaka),
- uklanjanje ožiljaka, nastalih posle dubokih opekotina (reljefnih ožiljaka),
- uklanjanje ožiljaka, nastalih zbog gubitka dubljih struktura kože (atrofičnih ožiljaka),
- uklanjanje ožiljaka, koji se javljaju u granicama ranije povrede ili reza (hipertrofičnih, koji je zadebljao, crven i može biti bolan ožiljak).

Tretmanom Uklanjanje ožiljaka u Vita Elos-u možete se osloboditi ožiljka sa lica i tela na pomoću Plasma Pen tehnologije!
Vaš Vita Elos