fbpx

Uklanjanje nazolabijalnih bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica

Uklanjanje ožiljaka – primena Plasma Pen tehnologije u cilju rešavanja estetskog problema
18 маја, 2020
Uklanjanje akni
Uklanjanje uzročnika pojave akni i uklanjanje akni u našem Kabinetu
22 маја, 2020
Prikaži sve

ŠTA SU I KAKO NASTAJU NAZOLABIJALNE BORE

Nazolabijalne bore su bore koje se javljaju od nosa do usta i najteže se uklanjaju. Njihovo pojavljivanje može biti povezana sa gubitkom volumena kože i njenog opuštanja. Opuštanje kože se javlja usled smanjenja broja ćelija koje čine volumen kože. Gubitak volumena u ovom predelu je veoma čest i menja strukturu i oblik celog lica. Nazolabijalne bore ne samo da su vidljive kao opuštena koža i gubitak konture lica, već licu daju i tužan izraz.
Oko područja usta nalazi se mišić kružnog oblika i on omogućava pokrete usana. Na ivicama mišića se nalazi vezivno tkivo, koje se spaja sa susednim mišićima, koji su međusobno isprepletani i povezan sa vezivnim tkivom. Zbog brojnih pokreta usta dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, pri čemu nastaju bore. Istovremeno se odvija i proces gubitka potkožnog masnog tkiva, te dolazi do spuštanja lica, jer masno tkivo podupire kožu i daje joj oslonac. To dodatno produbljuje nazolabijalne bore.
Nazolabijalne bore obično nastaju početkom 20. do 25. godine života, te se dalje s godinama povećavaju. Osnovni uzročnici njihove pojave su: genetika, slabljenje vezivnog tkiva, gubitak potkožnog masnog tkiva i smanjena proizvodnja kolagena.

KAKO ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING DOVODI DO GUBITKA NAZOLABIJALNIH BORA

Pojavu nazolabijalnih bora možete uspešno eliminisati Ultrazvučnim SMAS liftingom lica u našem Kabinetu Vita Elos, Novi Sad.
Postupak tretmana Uklanjanje nazolabijalnih bora Ultrazvučnim SMAS liftingom lica je jednostavan, brz i može biti malo bolan. Reč je o nehirurškoj tehnici podmlađivanja i zatezanja kože, dejstvom visoko fokusiranog ultrazvuka, kojim se direktno deluje na dublje slojeve kože donjeg dela lica, stimulišući stvaranje prirodnog kolagena i elastina u tretiranoj regiji lica. Uklanjanje nazolabijalnih bora se radi tako što se ultrazvukom tretira donji deo lica (ne predeo nazolabijalnih bora direktno), te se regeneracijom i rastom kolagena u donjem delu lica ispravljaju nazolabijalne bore.
Ultrazvučni SMAS lifting lica (Uklanjanje nazolabijalnih bora) je tretman koji nikako ne može dovesti do asimetrije lica, jer se sve vreme postupak prati na monitoru 3D HIFU ultrazvučnog aparata, što se može javiti (asimetrija) kod nekih drugih invazivnih ili hirurških tretmana Uklanjanje nazolabijalnih bora.
Nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica (Uklanjanje nazolabijalnih bora) se ne javljaju podlivi i otoci, niti postoji mogućnost oštećenja krvnih sudova lica, što bi dovelo do fleka i pojave hemangioma. Ultrazvučni SMAS lifting lica (Uklanjanje nazolabijalnih bora) je terapija, koja za razliku od invazivnih terapija, ne povređuje kožu i nema perioda oporavka nakon tretmana Uklanjanje nazolabijalnih bora ultrazvukom.

Uklonite nehirurškim putem nazolabijalne bore, oslobodite se tužnog izraza lica i podmladite lice samo jednim tretmanom Ultrazvučnog SMAS liftinga!
Vaš Vita Elos