fbpx

Uklanjanje bora – široka ponuda različitih tretmana za rešavanje ovog problema

Zatezanje opuštene kože nadlaktica
Ultrazvučni SMAS lifting nadlaktice
18 marta, 2020
Kako vršimo uklanjanje svih vrsta bora lica Plasma Pen tehnologijom uz postizanje zavidnih rezultata
23 marta, 2020
Prikaži sve
Uklanjanje nazolabijalnih bora

KAKO SE VRŠI UKLANJANJE BORA

Tretmani za Uklanjanje bora, koji se nude u našem Kabinetu, se baziraju na podsticanju prirodnog procesa regeneracije kolagena u organizmu, čime se na potpuno prirodan i neinvazivan način podmlađuje koža, smanjuju bore, te se dobija svežiji i zdraviji izgled.
Tretmani Uklanjanja bora se mogu raditi kao pojedinačni ili kao serije tretmana, zavisno od vrste tehnologije koja se primenjuje za Uklanjanje bora i problematike koja se rešava. Ističemo da su svi tretmani za Uklanjanje bora isključivo neinvazivni i bez ikakvih negativnih posledica po zdravlje pacijenta.
Efekti tretmana nehirurškog Uklanjanja bora su sledeći: zatezanje kože očnih kapaka (zatezanje i gornjeg i donjeg kapka), podmlađivanje i zatezanje kože oko očiju uz dugoročne efekte, smanjenje ili potpuno uklanjanje kesa (“jastučića”) i tamnih krugova ispod očiju, uklanjanje malih bora oko očiju, usana, uz značajno smanjenje dubokih bora, vraćanje prirodnog izgleda oka i postizanje efekta “otvorenog oka”, uklanjanje malih bora oko usana, uz značajno smanjenje dubokih bora, smanjenje i/ili uklanjanje nazolabijalnih bora, pozitivan psihološki efekat usled rešenog estetskog problema.

TRETMANI KOJI SU U PONUDI ZA USPEŠNO UKLANJANJE BORA

Za razliku od hirurgije, sve tehnike i aparatura koju koristimo omogućavaju Uklanjanje bora na siguran i efikasan način uz dugoročne rezultate.
Tretmani za Uklanjanje bora koje radimo su sledeći:
- Uklanjanje bora radiotalasima,
- Uklanjanje bora ultrazvukom,
- Uklanjanje bora Plasma Pen tehnologijom.
Radiotalasi se koriste kod uklanjanja bora u slučajevima kada su one manje izražene i tretman se radi u seriji (najčešće oko 10 tretmana Uklanjanje bora radiotalasima). Rezultati su vidljivi odmah, a najbolji efekti se postižu redovnim održavanjem kože ovim tretmanom (Uklanjanje bora radiotalasima jednom mesečno).
Ultrazvučni SMAS lifting je tretman za Uklanjanje bora koji se bazira na primeni ultrazvučnih talasa na specifičnim dubinama kože, te se efekti ovog tretmana za Uklanjanje bora vide dugoročno (od 1,5 do 3 godine). Ovaj tretman za Uklanjanje bora se radi samo jednom u cilju postizanja željenih rezultata.
Plasma Pen tretman za Uklanjanje bora ne samo da utiče na zatezanje kože, već sigurno i veoma uspešno poboljšava kvalitet i izgled kože. Preporučen broj tretmana Uklanjanje bora primenom ove tehnologije zavisi od željenog efekta i stanja kože.

Iskoristite tretmane koje nudimo za efikasno Uklanjanje bora i rešite svoj estetski problem na prirodan i siguran način!
Vaš Vita Elos