fbpx

Uklanjanje bora nehirurškim putem – face lifting tretmani

Uklanjanje akni
Uklanjanje uzročnika pojave akni i uklanjanje akni u našem Kabinetu
22 маја, 2020
Kolagen
Šta je kolagen i kako vršimo njegovu prirodnu regeneraciju samo jednim tretmanom
27 маја, 2020
Prikaži sve
Lifting lica - Vita Elos

UKLANJANJE BORA U NAŠEM KABINETU – PRIRODAN I SIGURAN FACE LIFTING

Face lifting, koji se radi u Vita Elos-u, predstavlja zatezanje naborane kože (uklanjanje bora) isključivo nehirurškim putem. Neinvazivni tretmani face lifting-a se rade na licu, kako bi se ono učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti.
Metode uklanjanja bora se rade primenom aparature koja omogućava face lifting na potpuno prirodan način – stimulacijom proizvodnje i regeneracije kolagena tretirane regije.
Rezultati svih tretmana za Uklanjanje bora koji se rade u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos su sigurni po pacijenta i daju zavidne rezultate.
Uklanjanje bora (face lifting) koji se kod nas primenjuje podrazumeva tretiranje sledećih regija u cilju zatezanja lica: face lifting horizontalnih bora na čelu, vertikalnih bora između obrva, face lifting horizontalnih bora u korenu nosa, radijalnih bora u spoljašnjim uglovima očiju, face lifting nazolabijalnih bora koje idu od nosa do spoljašnjih uglova usana, zatim marionetskih bora koje idu od spoljašnjih uglova usana naniže prema bradi, kao i face lifting poprečnih bora na vratu.

FACE LIFTING TRETMANI

U našem Kabinetu je moguće uraditi nehirurški face lifting primenom najnovije tehnologije iz oblasti aparatne kozmetike, kao što su: 3D HIFU tehnologija, radiotalasi i Plasma Pen tehnologija.
3D HIFU tehnologija se primenjuje kod Ultrazvučnog SMAS liftinga lica. To je tretman face lifting-a koji dejstvom duboko fokusiranog ultrazvuka na kolagen vlakna uspešno smanjuje duboke bore i uklanja male i srednje bore oko očiju, usta, kao i nazolabijalne bore samo jednim tretmanom uz dugoročne efekte.
Radiotalasima se radi neinvazivan tretman uklanjanja bora pod nazivom Radiotalasni lifting lica. Face lifting primenom radiotalasa se radi se kao serija tretmana, kako bi se postigli željeni rezultati, a kasnije je preporučljivo Radiotalasni lifting lica ponavljati u određenom vremenskim intervalima, kako bi se postignuti efekti očuvali.
Plasma Pen nehirurški face lifting primenjujemo kod zatezanja bora oko očiju ili bora čitavog lica. Nehirurški lifting Plasma Pen-om za regiju očnih kapaka (zatezanje gornjih i donjih kapaka) se naziva Nehirurška blefaroplastika. Uklanjanje bora Plasma Pen-om je nehirurška tehnika uklanjanja bora i sa najnepristupačnijih mesta - bore i nabori oko ušiju. Nehirurški face lifting Plasma Pen-om je moguće vrlo uspešno primeniti i na regiju nazolabijalnih bora, kao i čeonih bora, ukoliko zatezanje lica želite da radite ovom metodom.

Uklonite bore nekim od tretmani prirodnog face lifting-a koje nudimo u našem Kabinetu po najpristupačnijim cenama!
Vaš Vita Elos