fbpx

Uklanjanje akni – efikasan tretman Elos-om za rešavanje ovog problema u našem Kabinetu

Uticaj sunca i na kožu i kako se zaštititi
8 априла, 2019
Ultrazvučni SMAS lifting – cene tretmana uz dva nova paketa usluga
10 априла, 2019
Prikaži sve
Uklanjanje akni

UKLANJANJE I LEČENJE AKNI

Estetska medicina i aparatna kozmetika danas omogućavaju uspešno uklanjanje akni i ožiljaka, koje one mogu prouzrokovati. Ovi problemi se najčešće tretiraju kombinacijom tretmana Uklanjanje akni i pravilne ishrane, koji, uz neophodnu upornost i disciplinu, dovode do željenih rezultata.
Uklanjanje akni u najvećem broju slučajeva je lokalni tretman, koji je uz odgovarajuću preporučenu kućnu negu, dovoljan za postizanje željenih rezultata. Posebno naglašavamo da je uklanjanje i lečenje akni potrebno početi što ranije, kako bi se skratilo vreme do postizanja željenih rezultata, ali i sprečilo nastajanje ožiljaka.
Prvi korak u razvoju akni je začepljivanje kožne pore koja je otvor lojne žlezde. Iz tog razloga loj ne može da izađe površinu kože te zadržani loj i čep čine miteser tj. komedon. Bakterije koje žive u koži razgrađuju loj pri čemu nastaju upalni procesi, koje pospešuju pucanje odvodnog kanala. Prodorom sadržaja komedona u kožu nastaje upala koja čini akne. Lojne žlezde pod uticajem muških hormona, stresa, šećera i mleka pojačano proizvode masnoću.
Uklanjanje akni Elos-om je bezbedna i efikasna metoda kojom se uspešno leče komedogene, papularne, papulopustularne i cistične akne.

KAKO FUNKCIONIŠE ELOS TEHNOLOGIJA

Uklanjanje akni Elos-om je primena tehnologije koja kombinuje svetlosnu (optičku energiju) i energije bipolarnih radio talasa, te deluje direktno na sebacealne žlezde u koži. Elos svojom energijom deluje biostimulativno, analgetički i antiseptički. Na taj način dolazi do obnavljanja mrtvih ćelija i sprečavanja nastanka novih akni. Uklanjanje akni Elos-om ima antiupalno i regenerativno dejstvo tako da smiruje infekciju i istovremeno podstiče regeneraciju kože, te se osim uklanjanja akni, odstranjuju ožiljci i fleke koji su nastali kao posledica akni.
Prosečno se preporučuje serija tretmana Uklanjanje akni od 6-8 sa razmakom od 3-4 dana, posle čega se razmak između tretmana Uklanjanje akni povećava na 7 dana, pa do 2 tretmana mesečno. Za održavanje postignutih rezultata preporučuje se jedan tretman Uklanjanje akni ELOS-om mesečno.
U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos, dobijate kompletan pristup rešenju problema Uklanjanje akni, te pored pružanja usluge Uklanjanje akni ELOS-om, dobijate i preporuku načina ishrane, korišćenja određenih dodataka ishrani, različitih preparata, kao i samog načina života, kako bi se ostvareni rezultati uklanjanja akni održali.

Oslobodite se neprijatnih akni i vratite svoj prirodan i negovan izgled kože lica tretmanom Uklanjanje akni Elos-om u našem Kabinetu. Čekamo vas!
Vaš Vita Elos