fbpx

Trajna šminka obrva i usana u Vita Elos-u

Lifting lica
Najnovija metoda neinvazivnog podmlađivanja samo u Vita Elos-u
23 маја, 2018
trajna epilacija
Kako se pravilno pripremiti za tretman laserska trajna epilacija
28 маја, 2018
Prikaži sve
Popust trajna šminka

TRAJNA ŠMINKA OBRVA

Trajna šminka (senčenje) obrva pripada vrsti permanentnog makeup-a, namenjenog ulepšavanju i isticanju prirodnih crta lica – u ovom slučaju obrva. Trajna šminka omogućava ispravljanje i ispunjavanje svih individualnih estetskih zahteva, odnosno korigovanje sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica tj. obrva.
Metoda pruža besprekoran i konstantan makeup, pa je idealno rešenje za žene koje imaju osetljivu koži ili izraženu alergiju na određenu vrstu šminke. Metodom trajnog šminkanja (senčenja) obrve, koje su po prirodi previše svetle, tanke, retke ili nepostojeće, se mogu pojačati i poboljšati. Uz pomoć ove vrste šminke istraćiće se vaša prirodna lepota, što za posledicu ima mlađi i svežiji izgled lica.
Trajna šminka je potpuno neinvazivna, savremena metoda, kojom se postižu izuzetni rezultati u korigovanju i naglašavanju izgleda vaših obrva. Na diskretan način, stručni tim Vita Elos-a će vam omogućiti da dobijete punoću i oblik obrva kakav želite.

TRAJNA ŠMINKA USANA

Trajna šminka usana je tehnika ubacivanja pigmentne boje biljno-mineralnog porekla u plitke slojeve kože iscrtavanjem linija. To je permanentna šminka, namenjena za ulepšavanje i isticanje prirodnih crta lica usana.
Trajna šminka je zapravo vrsta tetovaže kojom se boje unose pod kožu, ali za razliku od klasične tetovaže, kod trajne šminke boja vremenom postaje svetlija, kako bi posle izvesnog vremena (nekada i nakon 4 godine), trajno nestala. Prednost trajne šminke u odnosu na klasičnu tetovažu je upravo u tome što boje nakon izvesnog vremena blede. U suprotnom, rezultat bi bio poražavajući, jer tonus mišića lica, kako starimo, opada, tako da oblik koji se uradi u određenom trenutku trajnom šminkom, kroz par godina može izgledati nezadovoljavajuće.
Trajna šminka je potpuno neinvazivna, savremena metoda, kojom se postižu izuzetni rezultati u korigovanju i naglašavanju crta vaših usana. Trajna šminka usana, urađena u našem Kabinetu, je pristupačna i praktična, jer omogućava da u svakom trenutku izgledate onako kako želite, bez svakodnevnog šminkanja.
Dobro i profesionalno urađena trajna šminka u našem Kabinetu usmerena je na postizanje prirodnog i lepog izgleda tj. postizanja što prirodnijeg efekta, a ne efekta scenske šminke.
Nesimetrične ili nepravilne konture usana se, zahvaljujući tretmanu trajne šminke, mogu se potpuno korigovati. Izbledela ili nestala boja usana može biti osvežena prirodnim senčenjem. Osnovni cilj na je da, uz specijalne tehnike trajne šminke koje koristimo, vaše usne izgledaju punije i senzualnije.

Zaboravite na svakodnevno šminkanje uz tretmane trajna šminka obrva i usana!
Vaš Vita Elos