fbpx

Trajna epilacija nogu u Vita Elos-u

Uklanjanje trajne šminke
Rejuvinacija lica i tela u Vita Elos-u
30 маја, 2017
Razvoj i primena ultrazvuka
6 јуна, 2017
Prikaži sve

TRAJNA EPILACIJA

Trajna epilacija predstavlja najsavremeniji način uklanjanja neželjenih dlaka sa određenih područja tela (lice, ruke, noge, stomak, leđa, bikini). Danas je trajna epilacija prihvaćena kao proverena i sigurna metoda u dermatološkoj praksi i široko se primenjuje sa veoma dobrim rezultatima. Trajna epilacija se u našem Kabinetu radi na dva načina: laserom (808 Diod laser) ili ELOS-om.

TRAJNA EPILACIJA NOGU U VITA ELOS-u - VIDEO

Za trajnu epilaciju je potrebna dužina dlake je 1-2 mm. Tretman Trajna epilacija traje oko 15 min i ne zahteva nikakvu pripremu, niti posebnu negu regije koja je tretirana. Obično je potrebno oko 6-8 tretmana sa razmakom od mesec dana, zbog različitih faza rasta dlake (kako bi sve dlake bile obuhvaćene tretmanom Trajna epilacija). Broj tretmana zavisi od boje, debljine, perioda rasta i procenata dlaka u aktivnoj fazi rasta u regije tretmana. Najbolji rezultati se postižu kod osoba koje imaju tamne, jake dlake i svetlu kožu, hormonski balans i pozitivan genski status.

 
 

Po procenu našeg tima i u skladu sa kožom i dlakama pacijenta, rađen je tretman Trajna epilacija 808 Diod laserom. Na ekranu aparata, prikazan je logo Vita Elos-a (aparat specijalizovan u skladu sa potrebama Kabineta). Na ekranu aparata se podešavaju sledeće stvari, kako bi se otpočeo tretman Trajna epilacija:
- biranje opcija hair remove (uklanjanje dlaka),
- odabir pola pacijenta (ženski),
- biranje zone koja se tretira laserom (noge),
- određuje se energiju i širina protoka laserskog zraka tj. menja se režim tretmana zavisno od boje kože, praga bola pacijenta, debljine i boje dlake na datoj regiji.
Tokom postupka tretmana Trajna epilacija se prelazi preko čitave površine nogu (gornji, donji deo, bočni i unutrašnji deo butina i listova, kolena). Osećaj koji se javlja tokom tretmana, pod dejstvom lasera, je ili blago peckanje ili bockanje. Tokom postupka ili nakon procedure laserske trajne epilacije dlake i dalje ostaju, jer se na njih deluje dubinski - zagreva se folikul neželjene dlake. Laser deluje na koren dlake preko pigmenta, čime se svetlosna energija laserskog zraka pretvara u toplotnu energiju, što dovodi do termičkog oštećenja dlake i na taj način dlaka se dovodi do uništenja. Ovim postupkom se dlaka u potpunosti trajno uklanja, zajedno sa svojim DNK zapisom, što je razlog da te neželjene dlake u regiji nogu više neće biti tj. ona više neće rasti. Ponavljanjem postupka nakon 3-4 nedelje se na isti način deluje na one dlake koje kod prethodnog tretmana nisu bile u aktivnoj fazi, što je razlog ponavljanja tretman Trajna epilacija veći broj puta, kako bi se sve neželjene dlake uklonile.
Cene po kojima se u našem Kabinetu radi laserska trajna epilacija su ubedljivo najpristupačnije u Novom Sadu (i šire) - RSD 6.000,00 za regiju Cele noge.

EFEKTI LASERSKE TRAJNE EPILACIJE NOGU

Efekti laserske trajne epilacije nogu:
- značajno smanjenje broja terminalnih (jakih, crnih) dlaka posle tretmana laserom,
- posle svakog tretmana, postiže se trajni gubitak 15-20% dlaka sa tretiranog područja,
- nakon 6-8 laserskih tretmana željene regije se postiže kompletno uklanjanje dlačica na tretiranom mestu.

Zakažite tretman laserska trajna epilacija i na siguran i bezbolan način se oslobodite neželjenih dlaka trajno!
Vaš Vita Elos