fbpx

Šta je Ultrazvučni SMAS lifting tj. nehirurški ultrazvučni SMAS lifting

Uklanjanje akni ELOS-om
Lečenje i uklanjanje akni primenom Elos tehnologije u našem Kabinetu
21 октобра, 2019
Uklanjanje strija Plasma Pen olovkom za samo nekoliko tretmana
25 октобра, 2019
Prikaži sve
SMAS lifting

ŠTA JE ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea. Ultrazvučni SMAS lifting sprečava znakove starenja, zatežući mišiće, uklanjajući masne naslage i skraćivanjem viška kože aktivacijom nove proizvodnje kolagena u svom korenu i granama – kolagena u svim svojim gradivnim i sastavnim delovima, na potpuno prirodan, neinvazivan način i bez neželjenih nuspojava. Ultrazvučni SMAS lifting, nehirurška terapija zatezanja kože, dovodi do prirodnih rezultata, budući da telo prirodnim putem zamenjuje istrošeni kolagen novim.
Reč je o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine).

INDIKACIJE ZA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING I EFEKTI

Proces starenja je individualan, zavisno od genetskih karakteristika, ali bez obzira na to meka tkiva lica sa godinama spuštaju na dole, gubeći svoju elastičnost usled smanjenja količine kolagena. Proces starenja ne utiče samo na kožu. I mišići sa vezivnim tkivom, koji daju izgled i mladalački okvir licu, postepeno gube svoju elastičnost takođe. Kao rezultat toga se javlja gravitacioni ptoz ili opuštanje kože, uz formiranje podočnjaka, pojavu dubokih bora oko očiju i na čelu, stvaranje "bulldog obraza", opuštanje tonusa tkiva brade, kao i pojavu nazolabijalnih bora.
Za one koji žele da dobiju efekat sličan efektu plastične hirurgije, izbegavajući sve negativne efekte operacija, Duboki SMAS lifting je neinvazivno rešenje uz primenu savremene 3D HIFU tehnologije, koji je razvio metodu ultrazvučnog podizanja kože lica, vrata i dekoltea.
Ultrazvučni lifting je namenjen dvema grupama klijenata:
- onima koji imaju vidljive prve znake starenja i stanje kože je takvo da je već moguće podvrći se hirurškom face lifting-u, ali koji ne žele da se izlažu opasnostima hirurškog zahvata,
- onima koji su uradili hirurško zatezanje kože pre nekoliko godina, a žele da produže efekat operacije neinvazivnom metodom.
Efekti Ultrazvučnog SMAS liftinga:
- smanjenje velikih bora oko očiju i nestajanje sitnih bora,
- podizanje obrva, kao posledica „otvaranja“ oka usled nestajanja bora,
- smanjenje najvidljivijih i najizraženijih nazolabijalnih bora,
- podizanje obraza i nestajanje „buldog“ izraza lica, koji se javlja usled pada tonusa kože nakon određenog broja godina (usled starenja),
- zategnutost „visećeg“ dela vrata (podbratka) usled obnavljanja kolagena,
- nestajanje dubokih, staračkih bora na vratu,
- značajno smanjenje „viseće kože“ nadlaktice,
- zatezanje kože stomaka i nestajanje „viseće kože “ na stomaku,
- zategnutost unutrašnje i spoljašnje strane butina i vraćanje prirodnog izgleda butina,
- zategnutost stražnjice.

Iskoristite sve prednosti nehirurškog liftinga lica ili tela Ultrazvučni SMAS lifting tretmanom!
Vaš Vita Elos