fbpx

Radiotalasni lifting za dve zone po ceni jedne zone

Kolagen
Šta je kolagen i zašto je važna njegova prirodna regeneracija
april 19, 2018
Poklon Vaučer
Poklon vaučer – obradujte dragu osobu tretmanom Ulthera lifting lica ili tela
april 25, 2018
Prikaži sve
Radiotalasni lifting

PAKET USLUGA ZA RADIOTALASNI LIFTING U VITA ELOS-u

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos vam nudi izuzetnu povoljnost kada se radi o tretmanu Radiotalasni lifting. Reč je o paket usluzi, koja podrazumeva, kao povoljnost za sve naše klijente, da po ceni 1 zone koja se tretira, imate tretman po istoj ceni za 2 zone.
CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING
ZA 1 ZONU
RSD 2.000,00
CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING
ZA 2 ZONE
RSD 2.000,00
Ova paket usluga znači da umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica možete po istoj ceni uraditi i zonu lica i zonu vrata. Na ovaj način smo izašli u susret svim našim klijentima koji se odluče za ovaj tretman, jer je ovakva kombinacija (lice i vrat) vezana, neodvojiva i uobičajeno je da se tretman radi zajedno, kako bi se postigli ujednačeni rezultati.

RADIOFREKVENTNI ILI RADIOTALASNI LIFTING LICA I TELA

Radiotalasni lifting je bipolarna radiofrekventna metoda, koja radi na frekvenciji od 3 MHz. Radiotalasima se deluje na derm, gde se prirodno proizvode elastin i kolagen, koji su zaslužni za čvrstinu i zategnutost naše kože. Ceo princip tretmana Radiotalasni lifting se bazira na selektivnom, dubokom zagrevanju tkiva, što podstiče kontrakciju kolagenih vlakana i stvaranje kolagena, elastina i nove “armature” u koži, koja doprinosi svežijem i mladalačkom izgledu.
Radiotalasni lifting je veoma popularan metod, koji ublažava postojeće znake starenja, kao što su bore i opuštena koža, ali deluje i preventivno, protiv nastanka prvih znakova starenja. Radiofrekventni ili radiotalasni lifting (RF-LIFTING) je tretman koji se primenjuje u svrhu uklanjanje bora lica i zatezanje opuštene kože tela i kože bez volumena. Postupak radiotalasnog liftinga se radi radiotalasnim manipulatorom kao vrlo jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan tretman za vaše lice ili telo. Tretman radiotalasnog liftinga dovodi do poboljšanje izgleda i zategnutosti kože celog tela. Radiofrekventni ili radiotalasni lifting (RF-LIFTING) daje izuzetne rezultate kod tretmana regije lica, vrata, ruku, stomaka, nogu ili zadnjice.
Radiotalasni lifting lica i tela se preporučuje: kada se pojave bore i prvi znaci starenja, kod slabe i opuštene kože posle trudnoće i/ili mršavljenja, kod opuštenosti kože na licu, vratu, stomaku, rukama, nogama, dekolteu, kod pojave spuštenih kapaka, kesica oko očiju, bora na čelu i licu, kesastih obraza, nazolabijalnih bora, ako se želi efekat liftinga bez hirurškog zahvata, kod preventivnog sprečavanja gubitka elastina i kolagena u koži, smanjenog turgora kože, ukoliko je potrebno zatezanje grudi, gluteusa, otklanjanje strija i celulita.

Uklonite ili ublažite postojeće znake starenja - neka Vaše bore nestanu, a opuštena koža ponovo postane zategnuta pomoću tretmana Radiofrekventni ili radiotalasni lifting (RF-LIFTING)!
Vaš Vita Elos