fbpx

Radiotalasni lifting tela

Lifting lica - Vita Elos
Ultrazvučni SMAS lifting – lifting lica po zonama
5 септембра, 2018
Trajna epilacija 808 Diod laserom
Laserska trajna epilacija svih željenih regija lica i tela po pristupačnim cenama u našem Kabinetu
10 септембра, 2018
Prikaži sve
Lifting tela u Vita Elos-u

SUŠTINA DEJSTVA RADIOTALASA NA ZATEZANJE KOŽE TELA

Radiotalasni lifting tela se bazira na selektivnom, dubokom zagrevanju tkiva, što podstiče kontrakciju kolagenih vlakana i stvaranje kolagena, elastina i nove “armature” u koži, koja doprinosi svežijem i zategnutijem izgledu delova tela, kao što su: nadlaktice, stomak, unutrašnji i spoljašnji deo butina, zadnjica.
Starenjem, vlakna kolagena, koja koži tela daju čvrstinu i zategnutost, se opuštaju, ispravljaju, pa kao reakcija na radiotalasnu stimulaciju tokom tretmana Radiotalasni lifting tela, dolazi do njihove retrakcije, zatezanja i učvršćivanja. Kako su kolagen i elastin proteini u obliku spirale, oni se na visokoj temperaturi jednostavno „stisnu“, te ih je potrebno “opeći”. Radiotalasima se deluje na plići sloj kože, izaziva se njeno zagrevanje, čime se izaziva zatezanje kože. Taj postupak je strogo kontrolisan, jer postoji sistem hlađenja i tačnog određivanja vremena i temperature dejstva radiotalasa tokom tretmana Radiotalasni lifting tela.
Tretman Radiotalasni lifting tela ne daje nikakva neželjena dejstva, niti zahteva posebno mirovanje nakon tretmana, a rezultati su vidljivi odmah.
Sa tretmanom Radiotalasni lifting tela treba početi već u 30-tim godinama, čim se pojave prvi znaci opuštanja kože (ruku, stomaka, butina, zadnjice), kako bi efekti bili bolji i dugoročniji.

BROJ TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING TELA I EFEKTI

Radiotalasni lifting tela se može raditi tokom cele godine. Prilikom konsultacije pre prvog tretmana Radiotalasni lifting tela, procenjuje se stanje kože klijenta za željenu regiju tela (nadlaktice, stomak, unutrašnji i spoljašnji deo butina, zadnjica) i shodno tome se kreira individualna shema tretmana. Najčešće se rade serije od 5 do 20 tretmana Radiotalasni lifting tela sa razmakom 7-10 dana između pojedinačnih tretmana.
Za postizanje (i održavanje) najboljeg rezultata posle svih tretmana Radiotalasni lifting tela, potreban je odgovarajući režim održavanja kože, kako bi se pojačali i produžili ostvareni efekti tretmana Radiotalasni lifting tela. Savete oko režima održavanja kože dobijate u našem Kabinetu od strane lekara i kozmetičara.
Efekti tretmana Radiotalasni lifting tela su brojni: vidljivo zatezanje kože usled podizanja tonusa kože svih regija tela, veoma zadovoljavajući efekat kod opuštene kože čitavog tela, prvenstveno stomaka, unutrašnje strane nadlaktica, stomaka i butina, znatno se popravlja izgled i oblik svih tretiranih regija tela (reoblikovanje tela), jer radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se opuštena koža kompletnog tela vidno zateže, postaje zdravija, mlađa i elastičnija i drastično se popravlja njen kvalitet.

Zategnite i oblikujte telo na jednostavan i efikasan način tretmanom Radiotalasni lifting tela u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos