fbpx

Radiotalasni lifting – nehirurški lifting lica u Vita Elos-u

SMAS lifting
Nehirurški Ultrazvučni SMAS lifting lica – prednosti u odnosu na invazivne metode liftinga lica
14 марта, 2018
Cena tretmana Laserska trajna epilacija
20 марта, 2018
Prikaži sve
Radiotalasni lifting

NEHIRURŠKI LIFTING LICA RADIOTALASIMA

Radiotalasni lifting lica je tretman sa višestrukim efektom, pre svega usmerenim na poboljšanje izgleda i zategnutosti kože lica. Radiotalasni lifting lica je veoma popularan metod, koji ublažava postojeće znake starenja, kao što su: bore i opuštena koža, ali deluje i preventivno, protiv nastanka prvih znakova starenja.
Radiotalasni lifting (RF-LIFTING) je nehirurški lifting lica, odnosno tretman koji se danas podjednako uspešno, kao najbolji i najefikasniji neinvazivni tretman sa višestrukim efektima, primenjuje i na licu, ali i na telu. Radiotalasni lifting lica prvenstveno služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože lica i kože bez volumena, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije.
Radiotalasni, nehirurški lifting lica se može raditi tokom cele godine. Prilikom konsultacije pre prvog tretmana Radiotalasni lifting lica, procenjuje se stanje kože klijenta i shodno tome se kreira individualna shema tretmana, pa tako to mogu biti serije od 5 do 20 tretmana sa razmakom 7-10 dana između serija tretmana. Za postizanje (i održavanje) najboljeg rezultata posle svih tretmana Radiotalasni lifting lica, potreban je odgovarajući režim održavanja kože, kako bi se pojačali i produžili ostvareni efekti.
Kontraindikacije za Radiotalasni lifting lica postoje: maligni procesi u organizmu, bolesti vezivnog i mišićnog tkiva, prisustvo srčanog pejsmejkera, prisustvo metalnih implanata, poremećaj koagulacije, epilepsija, hepatitis infekcije, otvorene rane, bolesti kože, trudnoća i dojenje.

EFEKTI TRETMANA NEHIRURŠKI, RADIOTALASNI LIFTING LICA

Efekti tretmana Nehirurški, radiotalasni lifting lica su višestruki. Trajanje rezultata zavisi od stanja kože i održavanja lica nakon prve serije tretmana Radiotalasni lifting lica.
Nakon tretmana Nehirurški, radiotalasni lifting lica možete da očekujete sledeće:
- koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija,
- drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus,
- brisanje sitnijih i umanjenje dubokih bora (usled podizanja tonusa kože obraza, smanjenjem nazolabijalnih brazdi i podbratka),
- normalizuje se lučenje sebuma (eliminiše se pojava akni),
- znatno se popravlja kvalitet kože u predelu vrata,
- radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje,
- zateže se opuštena koža kompletnog lica.

Podmladite i zategnite lice nehirurškim putem pomoću radiotalasa u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos