fbpx

Radiotalasni lifting lica – lako, brzo i bezbolno bez bora

3D HIFU
3D HIFU vs HIFU aparat za lifting lica i tela
8 јуна, 2018
Ultrazvučni SMAS lifting lica
Ultrazvučni SMAS lifting – lifting lica najsavremenijim aparatom po najpovoljnijim cenama u regionu
12 јуна, 2018
Prikaži sve
Radiotalasni ligting

RADIOTALASNI LIFTING LICA – PROCEDURA

Radiotalasni lifting je jedan od najefikasnijih nehirurških tretmana za podmlađivanje i zatezanje lica (i tela). Radiotalasni lifting je bipolarna radiofrekventna metoda, koja radi na frekvenciji od 3 MHz. Radiotalasima se deluje na derm, gde se prirodno proizvode elastin i kolagen i koji su zaslužni za čvrstinu i zategnutost naše kože. Radiotalasni lifting je fizioterapija kojom se, na potpuno prirodni i neinvazivni način, podmlađuje koža, smanjuju bore, te se dobija svežiji i zdraviji izgled.
Procedura tretmana Radiotalasni lifting započinje nanošenjem gela preko tretirane regije i malom sondom (bipolarnim manipulatorom sa kontaktnim nanogelom) se prelazi po tretiranoj površini. Ceo princip tretmana Radiotalasni lifting se bazira na selektivnom, dubokom zagrevanju tkiva (srednjeg sloja kože do 42 ⁰C), što podstiče kontrakciju kolagenih vlakana i stimuliše prirodno stvaranje kolagena, elastina i nove “armature” u koži, koja doprinosi svežijem i mladalačkom izgledu. Tretman Radiotalasni lifting ne daje nikakva neželjena dejstva, niti zahteva posebno mirovanje po završetku, a rezultati su vidljivi odmah.
Radiotalasni lifting se može raditi tokom cele godine. Prilikom konsultacije pre prvog tretmana Radiotalasni lifting, procenjuje se stanje kože klijenta i shodno tome se kreira individualna shema tretmana, pa tako to mogu biti serije od 5 do 20 tretmana sa razmakom 7-10 dana između serija tretmana. Za postizanje (i održavanje) najboljeg rezultata posle svih tretmana Radiotalasni lifting, potreban je odgovarajući režim održavanja kože, kako bi se pojačali i produžili ostvareni efekti.

RADIOTALASNI LIFTING LICA – EFEKTI

Radiotalasni lifting je veoma popularan metod, koji ublažava postojeće znake starenja, kao što su bore i opuštena koža, ali deluje i preventivno, protiv nastanka prvih znakova starenja. U pojedinačnim tretmanima, radiotalasima je moguće je tretirati sve regije lica: čelo, kapci, nazolabijalne bore, vrat, dekolte.
Efekti tretmana Radiotalasni lifting su brojni:
• zateže se opuštena koža kompletnog lica,
• brisanje sitnijih i značajno umanjenje dubokih bora (usled podizanja tonusa kože obraza, smanjenjem nazolabijalnih brazdi i podbratka),
• radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija,
• značajno se popravlja kvalitet i zategnutost kože u predelu vrata i dekoltea,
• drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus,
• normalizuje se lučenje sebuma (eliminiše se pojava akni).

Uz tretman Radiotalasni lifting lako, brzo i bezbolno rešavate problem opuštene kože i bora! Zakažite svoj termin!
Vaš Vita Elos