fbpx

Popust na uslugu Trajna šminka obrva u tehnici „puder obrve“

Ulthera lifting lica i tela
Besplatan pregled lekara u Vita Elos-u
mart 4, 2019
Kolagen
Promene funkcije kolagena tokom vremena
mart 6, 2019
Prikaži sve
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows

POPUST PREKO 25% NA USLUGU TRAJNA ŠMINKA OBRVA (SENČENJE)

Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili “puder obrve” odgovara gotovo svima ženama koje žele da imaju dugotrajno lepe obrve. Ova vrsta trajne šminke obrva se uopšte ne primećuje, jer obrve imaju prirodan izgled, bez strogih kontura, imaju “blag i nežan” oblik, kao da su obrve našminkane mekom olovkom ili senkom – otuda i naziv „puder obrve“. Naneta boja ne izbija, jer stalna i nepromenjena, a uneti pigment vremenom ne bledi, niti “pliva” u koži, tako da nema nikakve mogućnosti da obrve posle nekog vremena postanu plavkaste ili crvenkaste, zavisno od prirodnog pigmenta klijenta. Sve navedene prednosti usluge Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili “puder obrve” su ujedno i razlozi zbog kojih je ova tehnika trajne šminke obrva jedna od omiljenih tehnika trajne šminke obrva u našem Kabinetu za aparatnu kozmetiku.
Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili “puder obrve” daje sledeće efekte: prirodan i negovan izgled obrva u svakom trenutku i svakoj prilici, izraz lica dobija potpuno novu konturu i postaje izraženiji, mlađi, veseliji i lepši, simetričnost obrva, zamena upotrebe olovke za iscrtavanje obrva, kako bi imali svakodnevno željeni izgled obrva, boja, debljina i gustina obrva u skladu sa fizionomijom lica, rešeno pitanje svih nedostataka obrva, koji su se tokom vremena javili ili usled određenih životnih okolnosti.
STARA CENA BEZ POPUSTA
RSD 20.000,00
CENA SA POPUSTOM
RSD 13.500,00

TRAJANJE POPUSTA

Akcija na tretman Trajna šminka obrva (senčenje) važi od 05. 03. do 22. 03. 2019. godine.

Zakažite termin na vreme.


AKO STE NEZADOVOLJNI SVOJIM OBRVAMA, REŠITE PROBLEM METODOM TRAJNA ŠMINKA OBRVA (SENČENJE)

Tretman Trajna šminka obrva (senčenje) će učiniti da Vaše obrve izgledaju prirodno, da dobiju punoću i oblik kakav želite, ali trajno.
Ulepšali smo obrve mnogima, dozvolite da i Vašim obrvama vratimo željeni izgled!