fbpx

Plasma Pen tretmani u Vita Elos-u

Uklanjanje nazolabijalnih bora
Ultrazvučni SMAS lifting – efekti tretmana
28 новембра, 2018
Radiotalasni lifting
Šta je radiotalasni lifting
3 децембра, 2018
Prikaži sve

PLASMA PEN – APARAT ZA POSTIZANJE VIŠESTRUKIH EFEKATA LIFTINGA I UKLANJANJA NEŽELJENIH PROMENA NA KOŽI

Plasma Pen je najsavremeniji svetski plazma uređaj za lifting kapaka, eliminisanje tamnih kolutova ispod očiju, uklanjanje bora sa svih delova lica, uklanjanje strija i ožiljaka.
Za sada se Plasma Pen smatra najefikasnijim aparatom u svetu kozmetologije, koji pruža visoko pouzdanu isporuka plazme. Kao takva, Plasma Pen tehnologija je usklađena sa zdravstvenim standardima kozmetologije i dermatologije - klinički testirana i odobrena oprema.
Zahvaljujući svim svojim prednostima, Plasma Pen tehnologija omogućava postizanje maksimalnih efekata kod svih tretmana sa nultim neuspesima ili problemima greške.

PLASMA PEN TRETMANI

Plasma Pen tehnologija se koristi za nehiruršku blefaroplastiku (zatezanja kože očnih kapaka), kao i uklanjanje bora, strija i ožiljaka.
Zatezanje očnih kapaka i uklanjanje „jastučića“ ispod očiju je tretman koji se naziva Nehirurška blefaroplastika. Tretman Zatezanje kapaka i uklanjanje tamnih krugova ispod očiju podrazumeva da se Plasma Pen iglicom deluje na problematičnu regiju, ali tako da se ne dolazi u dodir sa kožom (električni impulsi deluju na razdaljini od 1-2 mm od kože). Dejstvom Plasma Pen-a se stvaraju mikroopekotine, koje postignutom temperaturom stimulišu stvaranje kolagena, a time i dobijanje željenih rezultata tretmana Zatezanje kapaka i uklanjanje tamnih krugova ispod očiju. Efekti tretmana Zatezanje kapaka i uklanjanje tamnih krugova ispod očiju su: značajno smanjenje i nestajanje viška kože kapaka, podizanje očnog kapka, a time o obrva, te se stvara efekat „otvorenog i krupnijeg“ oka, nestajanje “jastučića” ispod očiju i tamnih kolutova, tako da se oku vraća prirodni izgled.
Uklanjanje bora, strija i ožiljaka je drugi tretman moguć primenom Plasma Pen-a. Zahvaljujući karakteristikama Plasma Pen tehnologije, moguće je ukloniti bore sa lica, ali i na onim mestima koja su teško dostupna (uši). Uklanjanje ožiljaka sa svih delova tela primenom Plasma Pen je veoma uspešno kada se radi o sledećim vrstama ožiljaka: uklanjanje lineranih ožiljaka, nastalih posle operacije, uklanjanje širokih i glatkih ožiljaka, nastalih posle opekotina, uklanjanje reljefnih ožiljaka, nastalih posle dubokih opekotina, uklanjanje atrofičnih ožiljaka, nastalih zbog gubitka dubljih struktura kože, uklanjanje hipertrofičnih ožiljaka, koji se javljaju u granicama ranije povrede ili reza, zadebljao je, crven i može biti bolan ožiljak. Jedino ograničenje koje postoji je vezano za keloidne ožiljke, koji Plasma Pen-om ne mogu da se uklone. Plasma Pen tretman Uklanjanje strija se radi tako što se Plasma Pen-om (iglicom) tretira površina kože pogođena strijama preciznim i kratkim pokreti, kojima se stvaraju ablacione tačke. One su pozicionirane na udaljenosti od 1 do 2 mm od kože. Pokretima se formiraju serije tačaka duž linije strija. U svakoj ablacionoj tački, koja se stvara tokom tretmana Uklanjanje strija, počinje aktivan razvoj kolagena i elastina, što rezultira zatezanjem kože tretirane regije.

Uradite lifting kapaka, uklonite bore, ožiljke ili strije i vratite svoj mladalački izgled!
Vaš Vita Elos