fbpx

Zatezanje bora oko očiju

16 септембра, 2019

Plasma Pen tretmani koje nudimo u našem Kabinetu

Plasma Pen tretmani koji se rade u Kabinetu Vita Elos su nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora, strija i ožiljaka. Nehirurška blefaroplastika je postupak koji dovodi do zatezanja kože očnih kapaka bez operacije. Nehirurška blefaroplastika omogućava, na neinvazivan način, uklanjanje viška kože sa gornjih kapaka, smanjenje „jastučića“ sa donjih kapaka, uklanjanje bora oko očiju i kompletno zatezanje kože očne regije. Plasma Pen tehnologija je revolucionarna metoda za uklanjanje bora, strija i ožiljaka sa svih delova lica i tela. Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod tretmana Uklanjanje bora, strija i ožiljaka.
21 јануара, 2019
Plasma Pen zatezanje kapaka – efekti

Plasma Pen zatezanje kapaka – efekti

U Vita Elos-u se tretman Nehirurško zatezanje kapaka (nehirurška blefaroplastika) radi Plasma Pen tehnologijom. Reč je o nehirurškom načinu zatezanja očnih kapaka, kojim se uklanjanja viška kože sa gornjih kapaka, smanjuju „jastučići“ sa donjih kapaka, uklanjaju bora oko očiju i kompletno zateže koža očne regije.
17 августа, 2017
Lifting bora oko očiju

Zatezanje bora oko očiju u Vita Elos-u

Vodeći se dokazanim kliničkim testiranjima i efikasnosti postupka, Ultrazvučni SMAS lifting tretman uspešno primenjujemo u Vita Elos-u u cilju liftinga i zatezanja bora oko očiju i poboljšanja izgleda vaših kapaka. Zategnite bore oko očiju i vratite prirodan izgled vaših očiju uz najnovija dostignuća koja se primenjuju u Vita Elos-u iz oblasti neinvazivnog liftinga.