fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting

3 јуна, 2020
Lifting vrata i dekoltea

Kako Ultrazvučnim SMAS liftingom zatežemo dekolte

Najsavremeniji model 3D HIFU tehnologije je svojim performansama omogućio da se područje dekoltea tretira na siguran način, bez nuspojava, a u cilju postizanja željenog rezultata –zatezanje dekoltea (uklanjanje bora i zatezanje kože ove regije). Kao rezultat primenjene terapije ultrazvučni SMAS lifting dekoltea, postižu se sledeći rezultati: zategnutiji dekolte, dekolte bez bora, elastičnija koža dekoltea, privlačniji dekolte.
29 маја, 2020

Usluge Vita Elos-a u službi vaše lepote

Ono što Vita Elos izdvaja od drugih kozmetičkih kuća je specijalizacija i fokusiranost na kozmetičke usluge i tretmane koji se rade isključivo uz pomoć savremene i testirane kozmetičke opreme, a koji vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po pristupačnim cenama. U Vita Elos-u je moguće uraditi sledeće tretmane: Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, Laserska trajna epilacija, Plasma Pen tretmani, Trajna šminka obrva metodom senčenja obrva, Laserski karbonski piling, Depigmentacija laserom, Uklanjanje tetovaža, Uklanjanje trajne šminke, Radiotalasni lifting, Ultrazvučna kavitacija i Uklanjanje akni ELOS-om.
27 маја, 2020
Kolagen

Šta je kolagen i kako vršimo njegovu prirodnu regeneraciju samo jednim tretmanom

Nedostatak kolagena uzrokuje brojne neželjene pojave, kao što su: bore, celulit, suva koža, kosa i koža bez sjaja, narušava se prirodni (mladalački) oblik tela, dolazi do poremećaja koštano-mišićnog sistema (ukočenost, artritis, česte mišićne povrede), kao i poremećaj u funkciji imunog sistema. Kako bi se proces gubitka i regeneracije kolagena usporio i umanjili negativni efekti ove pojave, u našem Kabinetu nudimo nehiruršku uslugu iz domena aparatne kozmetike koja na prirodan način utiče ne regeneraciju i obnavljanje kolagena i njegovih funkcija – Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela.
25 маја, 2020
Lifting lica - Vita Elos

Uklanjanje bora nehirurškim putem – face lifting tretmani

Face lifting, koji se radi u Vita Elos-u, predstavlja zatezanje naborane kože (uklanjanje bora) isključivo nehirurškim putem. U našem Kabinetu je moguće uraditi nehirurški face lifting primenom najnovije tehnologije iz oblasti aparatne kozmetike, kao što su: 3D HIFU tehnologija, radiotalasi i Plasma Pen tehnologija.