fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting

5 августа, 2020

Znaci da vam je potreban tretman za zatezanje lica Ultrazvučni SMAS face lifting

Potrebu za zatezanjem kože lica i primenom tretmana Ultrazvučni SMAS face lifting prepoznajemo po sledećem: pojava bora, gubitak jasne konture lica, menjanje konture lica, opuštanje kože, spuštanje masnih jastučića obraza, stvaranje dubokih bora koje se pružaju od nosa do ugla usana (nazolabijalne bore), stvaranje bora u predelu usana i donje vilice, gubitak lepe, prave linije donje vilice (starenja kože i mišića vrata), opuštena kože na dekolteu, pojava spuštenih kapaka i kesica oko očiju, bore na čelu, prisutno „fotostarenje“ kože, zbog pojačanog dejstva i izloženosti Suncu, prisutna dehidratacija kože, smanjen turgor kože.
29 јула, 2020

Šta su kertridži i zašto su važni za Ultrazvučni SMAS lifting tretman

Kertridž, kao manuelni nastavak 3D HIFU aparata, omogućava protok ultrazvučnih talasa u vidu ultrazvučnih impulsa na određenu dubinu u koži. Zavisno od regije koja se tretira, koriste se i različite vrsta kertridža, jer deluju na različitim dubinama. Tokom tretmana Ultrazvučni SMAS lifting mogu da se koriste dve vrste kertridža - za lice i za telo.
27 јула, 2020

Najpovoljnije cene za tretmane face lifting-a u Vita Elos-u

Razlozi, zbog kojih su cene svih naših tretmana vrlo povoljne, su: prilagođavanje trenutnom stanju i kretanjima na tržištu ovih usluga, želja da naše usluge budu pristupačne svim našim klijentima, kako terapije, koje pružamo, uglavnom podrazumevaju određenu seriju tretmana, pristupačnim cenama omogućavamo klijentima da ispoštuju procedure i na taj način dođu do željenih rezultata, usluge našeg Kabineta su iz oblasti aparatne kozmetike, te je osnovno sredstvo našeg rada upravo aparat (laseri, ultrazvuk, radiotalasni manipulatori), čije performanse obezbeđuju veliki broj tretmana, najčešće bez dodatnih potrošnih kozmetičkih sredstava. Face lifting tretmani koje nudimo se rade najčešće kao serije tretmana, ali izborom određene vrste tehnologije moguće je postići željeni rezultat i samo jednim tretmanom.
22 јула, 2020
Ultrazvučni SMAS lifting lica

Face lifting duboko fokusiranim ultrazvukom

U želji da se koriste i neinvazivne i nehirurške metode face lifting-a, razvija se HIFU tehnologija, a kasnije i 3D HIFU, koja se koristi u našem Kabinetu. Ova inovativna tehnologija omogućava prirodni face-lifting. Do pojave 3D HIFU tehnologije, prethodne tehnike neinvazivnog face lifting-a su obuhvatale korišćenje: radiotalasa, radiofrekvencije, dual-frekvencije, multipolarnu radiofrekvenciju sa magnetnim impulsima i nakon toga ultrazvuk. Primena ultrazvuka se smatra najsavršenijom tehnikom face lifting-a koja je danas moguća i jedina je alternativa hirurškom face liftingu lica sa dugoročnim efektima.