fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting terapija

29 априла, 2020
SMAS lifting

Više o samom postupku tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurška tehnika podmlađivanja i zatezanja kože, dejstvom visoko fokusiranog ultrazvuka, kojim se direktno deluje na dublje slojeve kože, stimulišući stvaranje prirodnog kolagena i elastina u tretiranim regijama. Tokom tretmana Ultrazvučni SMAS lifting ultrazvučni talasi 3D HIFU aparata prolaze kroz površinske slojeve kože i fokusiraju se na unapred definisanoj dubini slojeva kožnog tkiva. Dejstvo ultrazvuka je na strogo, unapred određenoj dubini, koja je različita, zavisno od željenog rezultata ili izabrane regije. Po proceduri, mogu se koristiti različiti dodaci 3D HIFU aparata, čija je svrha sprovođenje ultrazvučnih talasa na željenu dubinu. Tokom čitavog postupka, lekar prati nivo uticaja ultrazvučnih talasa na monitoru 3D HIFU aparata, čime se isključuje mogućnost bilo kakve greške tokom procedure.
8 априла, 2020
Lifting lica i lifting tela - cenovnik

Koji efekti se postižu tretmanom Ultrazvučni SMAS liftinga lica i tela

Ultrazvučni SMAS lifting može podjednako uspešno da se primenjuje i na regije lice i na regije tela sa ciljem zatezanja i podmlađivanja, bilo kod žena ili muškaraca. Na ovaj način se postižu zavidni rezultati dugoročno – od 1,5 do 3 godine (individualno). Efekat, koji se postiže tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela u estetskoj kozmetologiji je sličan efektu estetske hirurgije, ali uz osnovnu razliku između ovih tretmani – Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela je prirodan tretman, ne podrazumeva korišćenja skalpela i bez neželjenih nuspojava je, koje plastična hirurgija nosi.
11 марта, 2020
SMAS lifting

Ultrazvučni face lifting po metodologiji 3D HIFU tehnologije

Face lifting je postupak zatezanja kože lica, kako bi se otklonili prisutni znaci starenja (sitne i duboke bore, opuštenost kože lica ili vrata). Face lifting po 3D HIFU tehnologiji, je jedna od metoda face lifting-a koje su nude u našem Kabinetu. Ultrazvučni Face lifting po 3D HIFU metodologiji predstavlja zatezanje naborane kože isključivo nehirurškim putem. Neinvazivni tretman Ultrazvučni face lifting se radi na licu, kako bi se ono učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti.
26 фебруара, 2020

Ekskluzivna usluga samo u našem Kabinetu – obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting se održava u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Edukacija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting nudi svim svojim polaznicima teorijski i praktični vid sticanja znanja na ovu temu. Kabinet ima svu neophodnu opremu za pohađanje kursa, stručno osoblje koje obuku vodi, kao i skripte za teoretski deo obuke. Edukacija nudi svim polaznicima, koji je uspešno završe rang vrhunskih profesionalaca i stručnjaka u ovoj oblasti, te će oni biti u mogućnosti da Ultrazvučni SMAS lifting tretman rade: samostalno, savesno, precizno, odgovorno i bez ikakvog rizika po pacijenta.